vacature fietsbieb

In de Fietsbieb kan je aan 20 euro per jaar een kinderfiets huren.

In Ravels is ze van start gegaan in september 2017. Ondertussen is de Fietsbieb succesvol en heeft ze een 60-tal fietsen verhuurd en beschikt ze over ruim 100 fietsen.

Binnen onze gemeente neemt welzijnsschakel ravels dit ter harte. Deze werking gebeurt door vrijwilligers en de vaste groep bestaat uit André, Luc, Jan en Frans.

Mede gezien het succes van de Fietsbieb zijn we op zoek van nieuwe vrijwilligers. De activiteiten bestaan uit : hulp bij het kiezen van een fiets, het aannemen van fietsen, de Fietsbieb mee openhouden op zaterdagvoormiddag, het uitvoeren van kleine herstellingen, registeren van de huurcontracten, administratieve opvolging, …

Binnenkort gaat de Fietsbieb ook digitaal en voor het beheer van de website kunnen we ook wel wat hulp gebruiken.

Lijkt dit iets voor jou, dan kan je ons vinden op Weelde Depot, Geeneinde 54 te Weelde op zaterdag 10 juli, zaterdag 28 augustus en vanaf september op de 2de en de laatste zaterdag van de maand telkens van 10.00 uur tot 12.00 uur. De koffie zal klaar staan. Ook kan je contact opnemen met Frans Verhoeven, tel. : 014/657685 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren