Vorige week las u hier al hoe SNK bezig was met de voorbereiding van enkele gloednieuwe initiatieven.

Vandaag kan u hierboven of hier (http://snkweelde.be/home/) het resultaat zien !

SNK GROEIT !

fanfare snk groeit

ONZE SNK GROEPEN

De SNK is ons groot fanfareorkest en bestaat uit een 50-tal muzikanten van 10 tot … jaar. Als je niveau goed genoeg is om je hier muzikaal te kunnen amuseren ben je hier welkom. Dit wordt bepaald door onze dirigent in samenspraak met je leerkracht.

Met dit orkest bereiden we grote concerten voor als de ‘Night of the Z@Z@‘ (een tweejaarljks evenement met popband, zang, licht, geluid en show) en ons jaarconcert (een mix van alle muziekstijlen, solo’s, muzikale verrassingen.) Verder spelen we ook kleinere concerten in de gemeente of op verplaatsing, we spelen ook soms over de grens heen.

De SNK repeteert wekelijks op donderdag van 19u30 tot 21u30.

De JSNK is ons jeugdorkest. Dit orkest treedt projectmatig op en gaat ook regelmatig op pad zonder instrument. (jeugdweekend, Tongelreep, lasershooting, dropping,…)
In dit orkest speel je al je eerste concert in augustus van het schooljaar waarin je gestart bent met instrument. Toch spelen hier ook 20-ers die al op hoog niveau spelen. Daarom passen we de muziek aan aan ieder zijn kunnen.
We treden sowieso elk jaar op tijdens de Schakel eind augustus en hebben ook een eigen concert tijdens de Sint-Michielkermis.

Af en toe pikken we ook een wedstrijd mee, vorig jaar wonnen we nog op het jeugdfestival van Vlamo.

De JSNK repeteert projectmatig tijdens de zomervakantie.

JSNKids, de naam zegt het zelf al. Dit is een orkest waar onze jongste leden of prilste beginners mee spelen. Speel je als JSNK-er nog niet in ‘de grote fanfare’, dan kan je je hier naar hartelust uitleven op je instrument. Uiteraard zijn hier ook andere JSNK-ers, die graag nog een keertje extra muziek maken.

JSNKids repeteert wekelijks op zondagvoormiddag van 10u30 tot 11u30.

SNK Muziek& Spel is voor kinderen die nog geen instrument spelen.
Je maakt hier kennis met onze fanfare, op een speelse manier, muziek & spel!

Je leert de fanfareinstrumenten kennen, leert de beginselen van het muzieklezen en je leert de eerste noten op elk instrument. Zo kan je rustig aan de wereld van de fanfare verkennen en ontdekken welk instrument op jouw lijf geschreven is!

SNK Muziek&Spel vindt elke zondagvoormiddag plaats van 9u30 tot 10u30.

SAMENWERKING MET ACADEMIE

Als je lid wordt van onze fanfare kan je starten met JSNK Muziek&Spel om spelenderwijs te ontdekken welk instrument bij jou past.

Vanaf dat je naar het derde studiejaar gaat, kan je direct starten met een instrument. (In ons geval is dat trompet, bugel, hoorn, trombone, euphonium, bas, slagwerk en alle soorten saxofoons) En leer je noten lezen als de beste!

Instrumentles en notenleer (Muziekatelier) volg je in de Academie voor Muziek en Woord ‘de Noorderkempen’, zij voorzien alle lessen ook in lesplaats Weelde, dus fijn in de buurt van je thuis. Wanneer je in het derde studiejaar zit, sluiten deze lessen ook aan op je lessen op school, handig toch?

De instrumentlessen spreek je af met je leerkracht zo gauw je ingeschreven bent in de academie. De lessen Muziekatelier in Weelde zijn als volgt:

maandag 15u45 tot 16u45 en woensdag 12u30 tot 13u30

Neem snel contact met ons op als je meer wil weten of neem al een kijkje op de site van de academie: www.amwn.be

 

© RAWEPO

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren