franky-miroGisteren organiseerde het Feestcomitee Weeldestraat Kermis een muzikaal zangfeest voor een 150 tal zieken en minder validen uit groot Ravels. Deze muziekliefhebbers waren talrijk vertegenwoordigd en zonden naar hartelust mee met de bekende schlagers van ondermeer Franky Miro.

Wanneer deze Turnhoutenaar net voor de pauze zijn "Tiri Tomba" inzette zongen velen mee maar het meeste succes was weggelegd voor het bekende nummer van Frans Bauer, "Heb je even voor mij".
Vooraf hadden al enkele lokale nachtegaaltjes op het podium het beste van Ravels en omstreken laten horen. Laura Verstappen, kleindochter van John Koks ons allen wel bekend van diverse andere optredens liet een bijzonder eigen nummer horen van waarmee ze veel bijval genoot en later ook te bekijken is in onze filmreportage onderaan dit artikel.


Megane Aerts, kleindochter van Anna Aerts was de volgende in het rijtje lokale artiesten waarvoor de handen op elkaar gingen en ook de kleindochter van Gust Verwimp, Nore Primus liet zich van haar beste kant horen. Het intermezzo van de dubbelganger Eddy Wally bracht de hele zaal aan het lachen en men zon lustig mee met zijn "Cherieeeee", een fantastische belevenis voor de aanwezigen.
Na de pauze was ook nog tijd voor de Line Dancers en toen trok de hele bende naar de feesttent naast de Brouwerij waar de BBQ wachtte die werd aangeboden door Jan Van Raak.

Meer foto's van het feest van Ziekenzorg

laura-verstappen megane-aerts nore-primus

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren