Rianne hoofding levensloop

Op zaterdag 27 en zondag 28 juni 2020 vindt in het Turnhoutse stadspark opnieuw Levensloop van de Stichting tegen Kanker plaats.

Rianne van Geel uit Weelde wil samen met haar vriendin Lucy een team aan de start brengen en zoekt daarvoor nog enkele personen die zich willen engageren voor de strijd tegen kanker.

Gedreven dorpsgenote is zeld nog in behandeling

Rianne en Lucy

Bij Rianne werd in de zomer van 2018 kanker vastgesteld en sindsdien is zij de strijd aangegaan. Momenteel zit de gemotiveerde twintiger zowat halfweg haar voorziene behandeling. Wij spraken met de gedreven jonge vrouw over haar initiatief en haar streefdoel, en hopen haar via deze weg aan een aantal teamleden te helpen.

Rianne en Lucy zijn samen “vechters tegen kanker” en hebben hun team dan ook toepasselijk “lotgenootjes” genoemd. “Wij zijn nog altijd mensen aan het zoeken om met ons team lotgenootjes te lopen of te wandelen tijdens levensloop op 27 en 28 juni in Turnhout, of ons team te sponsoren.Rianne snoepzak Inschrijven kan via levensloop op naam lotgenootjes of via ons persoonlijk. Het inschrijfbedrag is € 10,00”, aldus Rianne die ook in naam van Lucy sprak. Ook ter plaatse kan je op de dag zelf nog inschrijven.

De dames verkopen voorafgaand aan de levensloop ook snoepzakjes aan slechts € 3,00 per stuk (200gram). Deze kunnen bij hen besteld worden en ook de opbrengst hiervan gaat naar de actie “Levensloop Turnhout 2020”. Als team hebben Rianne en Lucy een streefbedrag van € 500,00 en met jullie steun moet dat ruim overtroffen kunnen worden.

 

Levensloop Turnhout is uitgegroeid tot een toegankelijk familie-event

Logo levensloop

Levensloop is een feestelijk familie-evenement geworden dat in het teken staat van solidariteit en waarvoor fondsen geworven worden voor de strijd tegen kanker. In Turnhout is deze happening aan zijn 5de editie toe, vorig jaar haalde de organisatie ruim 41.000 euro op. Uiteraard wil men daar dit jaar nog meer van maken.

Van zaterdag 27 juni om 15u00 tot zondag 28 juni om 15u00 wordt er daarom gelopen en gewandeld. Verder zijn er gedurende die 24 uur op het plein binnen het traject van de gekende stoomtreintjes randactiviteiten, staan er tentjes opgesteld met allerlei lekkers en is er een podium met live-optredens. Ondermeer de meter van “Lenvensloop Turnhout 2020”, zangeres Mieke uit Arendonk, zal van de partij zijn. En achteraf is er nog een “fout uur”.

 

Rianne teamEen belangrijk onderdeel van Levensloop is ook dit jaar het programma voor de Vechters: zij die strijden of hebben gestreden tegen kanker. Tijdens Levensloop zijn er onder meer massages, een praatcafé en een gratis ontbijt voorzien om hen te verwennen.

Wie dus zelf ooit een ervaring had met kanker, via een familielid of vriend, of wie graag een gezellig evenement meemaakt, is van harte welkom in het stadspark.

 

Via onderstaande links krijg je een nog ruimer beeld van het evenement of kan je jezelf aanmelden. Rianne en Lucy willen jullie alvast van harte bedanken voor alle steun en voor jullie bijdrage aan het onderzoek naar kanker.

 

Levensloop Turnhout 2020 Overzicht

Inschrijvingsformulier Levensloop 2020

Contact : Rianne van Geel : 0478906804

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren