mat FERM

Het nieuws stond er vol van, KVLV wordt FERM.

Je kon er niet naast kijken in de media en ook in Weelde stond het voormalige KVLV bestuur, nu het nieuwe FERM bestuur vanmorgen klaar om de cadeautjes te gaan uitdelen bij hun leden, want iedereen krijgt een gloednieuwe deurmat van FERM.

Tijd voor een nieuwe naam.

De naam KVLV gaat al mee van de jaren zeventig, nog verder terug heette de vrouwenvereniging Boerinnenbond. Om een beetje mee te gaan met de tijd achtte men het nodig om eens grondig te vernieuwen met een nieuwe naam die alle ladingen dekt. Het vroegere KVLV-Vrouwen met Vaart, ONS, de Landelijke Kinderopvang vzw, Oziki, Stekelbees, PUUR Huishoudhulp en de Landelijke Thuiszorg komen vanaf heden allemaal onder dezelfde noemer van FERM.

naamsverandering FERM

FERM werd vrijdag officieel voorgesteld in Leuven en daar wilde het bestuur van Weelde wel bij zijn. Ze trokken met een stevige delegatie van het bestuur de stoute schoenen aan en trokken naar Leuven voor de bekendmaking en een overnachting om het samen te vieren.

dagelijkse kost FERM

vlag FERMHelemaal enthousiast kwamen ze terug met hun nieuwe naam, een leuke sjaal voor de bestuursleden en een kleurige deurmat die alle leden als cadeau voor hun deur krijgen. Vanmorgen vroeg kwamen alle wijkverantwoordelijken de leuke kleurige matten en deurhangers afhalen die ze liefst vandaag nog gaan afleveren bij hun leden.

Om deze mijlpaal te vieren wil het nieuwe FERM komende week zondag dit nieuwe begin aftrappen met een ontbijt dat gratis wordt aangeboden aan alle leden. Om praktische redenen wordt gevraagd om in te schrijven voor dit ontbijt met een inschrijvingsgeld van € 5,00. Het inschrijvingsgeld krijg je terug als je ook echt komt opdagen op het ontbijt. Meer info via uw wijk verantwoordelijke.

Het nieuwe moderne FERM staat altijd open om nieuwe leden te verwelkomen die hun vereniging komen versterken,
iedereen die lid wil worden van deze grote familie is van harte welkom.

Er is een uitgebreide agenda waarin iedereen zijn eigen gading kan zoeken, fietsdagen, spelavonden om te bewegen, babbel en breicafés, maandelijkse wandelingen, crea en lifestyle sessies, kook workshops enz…..

Meer info over de werking en de agenda kan u hier vinden: https://www.samenferm.be/netwerk/lokale-groepen/weelde/174

Nieuwsbrief FERM 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren