schakel molen 

Voor iedereen die houdt van feest, gezelligheid, live muziek, allerlei lekkers en fietsen, belooft 25 augustus 2019 een hoogdag te worden! 

Op deze zondag kan je in Weelde immers terecht voor de Molenfeesten & de Schakel: twee vliegen in één klap, dubbel en dik genieten!

Open vanaf 07:00 h

De Feesttent en het terras aan de Molen ‘Arbeid Adelt’ zijn een echte aanrader voor fietsers en feestvierders! Al vanaf 7.00u zal fanfare SNK Weelde er zorgen voor een heerlijk ontbijt met spek en eieren. Vanaf 8.00u kunnen de fietsers zich aan de ‘Molenhut’ inschrijven voor hun zelfgekozen route van De Schakel!

schakel ontbijt

Uitvalsbasis voor de Kempen.

De ‘Molenhut’ is immers een perfecte uitvalsbasis voor één van de vele routes van De Schakel. Maar liefst 52 prachtige routes vertrekken dit jaar vanuit deze unieke locatie aan de Molen! Keuze te over dus voor een heerlijke Schakeldag! En uiteraard kunt u bij ook in Weelde terecht voor een deugddoende pauze of om uw fietstocht in schoonheid af te sluiten!

De hele dag door worden alle bezoekers in Weelde verwend met sfeervolle muziek en ambiance door SNK Weelde, Accordeonvereniging De Vrije Kunst Beerse, de jonge muzikantjes van JSNK Weelde en pretband Just For Fun! Sfeer en ambiance verzekerd!

schakel snk

(lekkere) Honger ....?

molenhutAan de (lekkere) honger en dorst wordt uiteraard ook gedacht in de Feesttent aan de Molen: Het zelfgemaakte gebak wordt er altijd door iedereen gesmaakt en ’s middags kan er bijgetankt worden met een verrukkelijke BBQ en een welverdiende pint of ander lekkers! 

Je kan hier bovendien de Molen in werking bezoeken, en terwijl de kinderen zich geweldig amuseren op het springkasteel, is het voor groot en klein heerlijk vertoeven op het mooiste terras van de Kempen! De unieke sfeer die je hier vindt, vind je nergens anders! 

Maak van de laatste zondag van augustus een onvergetelijke dag en geniet van de Molenfeesten & de Schakel!

 

MOLENFEESTEN & DE SCHAKEL
ZONDAG 25 AUGUSTUS 2017, 7:00U – 19:00U
FEESTTENT AAN DE MOLEN ‘ARBEID ADELT’ – TORENSTRAAT 12, 2381 WEELDE
www.snkweelde.be
www.facebook.com/SNKWeelde
www.facebook.com/events/465495637580780/

 

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren