molenfeesten2019 SNK 

En dat geeft ons twee goede redenen om dit artikeltje aan jullie te schrijven!

Eén: Wij (ofwel alle muzikanten van SNK Weelde ?) wensen jullie allemaal een schitterende vakantie! 

Of je nu twee maanden lang kan genieten van rust en ontspanning in eigen huis of tuin, er op uit trekt met het hele gezin, het werk draaiende houdt, op kamp gaat, mooie wandelingen maakt of gewoon geniet van de zon: wij wensen je van harte toe dat je er veel plezier aan beleeft!

Twee: Ook in de zomervakantie staan wij voor jullie paraat!

Bij SNK staat de zomervakantie niet gelijk aan rust. Het zou toch ook zonde zijn om die mooie zomerperiode voorbij te laten gaan zonder muziek! 

Wie goed luistert, zal de fanfare misschien wel eens horen repeteren vanuit hun lokaal boven zaal Sint Jan. Als je dat hoort, mag je er zeker van zijn dat er hard gewerkt wordt om iets supertof te maken van de komende activiteiten en concerten!

Tijdens de Midzomermarkt, op zondag 4 augustus, zal SNK Weelde je trakteren op een zomerse portie muziek, sfeer en enthousiasme!

molenfeesten2019 molen

En natuurlijk is de laatste zondag van augustus ook dit jaar de dag bij uitstek om je door de fanfare van Weelde te laten verwennen! Naar goede gewoonte staan op zondag 25 augustus de Molenfeesten & De Schakel op het programma. 

Al vanaf 7.00u ’s morgens kan je in de Feesttent aan de Molen ‘Arbeid Adelt’ terecht voor een overheerlijk ontbijt met spek en eieren. De fietsers worden met open armen verwelkomd aan de Molenhut en kunnen van daaruit vertrekken voor hun zelfgekozen Schakelroute. De hele dag door kan je genieten van sfeervolle live muziek door SNK Weelde, Accordeonvereniging De Vrije Kunst Beerse en de jonge muzikantjes van JSNK Weelde én van de unieke sfeer in en rond de Feesttent! 

Tegen de middag wordt het vuur aangestoken en kan je samen met je familie, vrienden of Schakel-fietsgroep nieuwe energie opdoen met een verrukkelijke BBQ, een welverdiend glas bier, wijn of ander lekkers. Op het prachtige terras tussen molen en kerk is het in elk geval heerlijk vertoeven!

Noteer 25 augustus dus zeker al in je agenda en kom mee genieten van de heerlijke sfeer van de Molenfeesten & De Schakel! Van harte welkom in de Feesttent of op het mooiste terras van de Kempen!

molenfeesten2019 vlag 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren