SNK2018Bestewensen

Dankbaar terugkijkend op een fantastisch muzikaal jaar met een Belgisch Kampioen en twee onvergetelijke feestavonden tijdens de Night of the Z@Z@ als hoogtepunten, kijkt SNK Weelde ook graag vooruit en brengt u graag haar beste wensen voor het nieuwe jaar over!

Het bestuur, dirigente Yvonne Peters en alle muzikanten van SNK Weelde wensen u een goede gezondheid, veel geluk en als het even kan op tijd en stond ook het plezier en genot van een streepje muziek!


Uiteraard hoopt de fanfare deze laatste wens ook in 2019 met u te mogen delen! Daarom stellen wij u samen met deze wensen ook graag onze activiteitenkalender voor 2019 voor. Wij hopen u weer massaal te mogen ontmoeten op onze activiteiten! Alvast van harte welkom!

  • Op zondagen 17 en 24 februari zullen verschillende muzikanten van SNK Weelde deelnemen aan de Provinciale Wedstrijden voor Solisten en Kleine Ensembles van Vlamo. Op zondag 17 februari kan u komen supporteren voor de koperblazers en slagwerkers in Wilrijk, op zondag 24 februari zullen de saxofoons het beste van zichzelf geven in Essen.
  • Met carnaval, op zondag 3 maart, trekt de 48ste Kindercarnavalstoet door de straten van Weelde. De fanfare zal de stoet opnieuw op gang trekken!
  • Twee weken later, op zondag 17 maart, is SNK Weelde uitgenodigd in Kaatsheuvel om daar een prachtig concert te verzorgen!
  • Met Pasen, op zondag 21 april, zorgt de fanfare voor ontbijt aan huis!
  • Op zaterdag 4 mei vindt het Jaarconcert plaats in GC De Wouwer. Een avond om volop te genieten van het muzikaal talent en het harde werk van de muzikanten! Van harte welkom!
  • De Molenfeesten & De Schakel zijn gekend en geliefd bij de mensen van Weelde en ver daarbuiten! Noteer zaterdag 24 en zondag 35 augustus dus al maar in die splinternieuwe agenda!
  • En ook met St. Michiel Kermis staat SNK Weelde altijd paraat! Dit wil zeggen dat u op zondag 29 september terecht kunt in de zaal van St. Michiel om kermis te vieren, allerlei lekkers te komen eten en vooral… naar het concert van JSNK te komen luisteren! Laat u verrassen door wat ook de jongste groep SNK’ers al voor u in petto heeft!


logo snk

Fijne feestdagen, de allerbeste wensen en graag tot ziens!

 

KLIK OP DE FOTO VOOR EEN GROTERE AFBEELDING

SNK2018Bestewensen

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren