fairtrade oxfam chocopot

13 oktober - Wereldwinkeldag

Kom op Wereldwinkeldag, zaterdag 13 oktober, naar een Oxfam-Wereldwinkel en ruil* een lege, uitgewassen chocopot van gelijk welk merk voor een gratis pot choco Nuts van Oxfam Fair Trade (400 gr). Zo kies je voor een eerlijk alternatief en steun je onze strijd voor een duurzame cacaosector.

Trots op Belgische chocolade?

Een sensatie in je mond, een explosie van smaak: chocolade is één en al genot. En voor ons Belgen gaat het bovendien om een internationale trots! Maar achter 's lands favoriete lekkernij gaat nog steeds een donkere waarheid schuil van extreem arme boeren, toenemende kinderarbeid en massale ontbossing. De grote chocoladebedrijven doen zelf niet genoeg om deze problemen aan te pakken. Mensenrechten en het milieu beschermen is hun plicht. Geen keuze. De boodschap van Oxfam-Wereldwinkels aan onze politici is dan ook duidelijk:

Draai niet rond de pot. Pas de regels aan!

Maak ons echt trots op Belgische chocolade. Zorg voor nationale wetgeving én een bindend VN-verdrag dat bedrijven en supermarkten verplicht om de mensenrechten in hun toeleveringsketesn te respecteren.

 

*1 pot per gezin. Niet cumuleerbaar met andere kortingen, niet inwisselbaar tegen geld. Actie op 13.10.2018 zo lang de voorraad strekt.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren