De Molenhut

Het plezantste weekend van de zomervakantie komt er weer aan met de Molenfeesten!

Kom mee feesten met Stiletto, fietsen met de Schakel of genieten van de live muziek, het lekkere eten en drinken, de prachtige locatie, de unieke sfeer en alles wat de Molenfeesten nog meer te bieden heeft!

Stiletto FRONT

STILETTO @ MOLENFEESTEN

Op zaterdagavond 25 augustus gaan de Molenfeesten meteen spetterend van start met Stiletto! Stiletto is een Pop/Rock-Coverband, en niet zomaar één! Wat je van hen kan verwachten? Een prachtzangeres met een stem als een klok plús een legertje topmuzikanten die weten waar de klepel hangt! Gewapend met een gevarieerd repertoire van Pop- en Rocksongs - van Alanis Morissette tot Metallica – brengen zij zowel recente hits als krachtige klassiekers in hun eigen, typische Stiletto-stijl! En dat betekent: vol energie, vol passie, vol power! Ambiance op én voor het podium gegarandeerd! Voorverkoopkaarten zijn verkrijgbaar bij alle muzikanten van SNK Weelde en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de prijs van €5! Koop snel je kaart en zorg dat je erbij kan zijn! Het wordt een feestje om u tegen te zeggen!

Welkom bij de Molenfeesten De Schakel in Weelde

MOLENFEESTEN & DE SCHAKEL

Zondag 26 augustus is dé hoogdag voor alle deelnemers van Fietshappening De Schakel én alle bezoekers van de Molenfeesten! Voor fietsers én niet-fietsers is de Feesttent én het terras aan de Molen ‘Arbeid Adelt’ een echte aanrader: genieten gegarandeerd!

Fanfare SNK Weelde staat klaar om iedereen met open armen te ontvangen! Al vanaf 7.00u wordt in de Feesttent een heerlijk ontbijt met spek en eieren geserveerd! De fietsers kunnen zich vanaf 8.00u inschrijven aan de ‘Molenhut’ en vertrekken voor hun zelfgekozen route van De Schakel! Het populaire fietsevenement gaat dit jaar voor de 30ste keer door, een jubileumeditie dus! En voor velen zal de ‘Molenhut’ ook in 2018 hoog op het verlanglijstje staan!

Weelde is immers een ideale uitvalsbasis voor één van de vele routes van De Schakel. Maar liefst 56 prachtige routes vertrekken dit jaar vanuit de unieke locatie aan de Molen! Keuze te over dus voor een heerlijke Schakeldag! En uiteraard kunt u bij de Molenfeesten ook terecht voor een deugddoende pauze of om uw fietstocht in schoonheid af te sluiten!

Bovendien worden alle bezoekers de hele dag door verwend met sfeervolle muziek en ambiance door SNK Weelde, Accordeonvereniging De Vrije Kunst Beerse, de jonge muzikantjes van JSNK Weelde en pretband Just For Fun! Sfeer, ambiance en meezingen verzekerd!

Het zelfgemaakte gebak wordt altijd door iedereen gesmaakt en ’s middags kan er bijgetankt worden met een verrukkelijke BBQ en een welverdiende pint of ander lekkers!

Je kan hier ook de Molen in werking bezoeken, er is kinderanimatie voorzien én het is heerlijk vertoeven op het mooiste terras van de Kempen! De unieke sfeer die je hier vindt, vind je nergens anders!

Onder de notenboom

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren