Stiletto FRONT 

Bent u een Pop- en Rockliefhebber?

Kom dan op zaterdag 25 augustus zeker naar de Feesttent aan de Molen ‘Arbeid Adelt’ in Weelde!

Op de vooravond van de Molenfeesten & De Schakel komt Stiletto immers naar Weelde! Stiletto is een Pop/Rock-Coverband, en niet zomaar één! Wat je van hen kan verwachten? Een prachtzangeres met een stem als een klok plús een legertje topmuzikanten die weten waar de klepel hangt! 

Gewapend met een gevarieerd repertoire van Pop- en Rocksongs - van Alanis Morissette tot Metallica – brengt Stiletto zowel recente hits als krachtige klassiekers in hun eigen, typische Stiletto-stijl! En dat betekent: vol energie, vol passie, vol power! 

Ambiance op én voor het podium gegarandeerd! 

Voorverkoopkaarten zijn NU verkrijgbaar bij alle muzikanten van SNK Weelde en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de prijs van €5! Koop snel je kaart en zorg dat je erbij kan zijn! Het wordt een feestje om u tegen te zeggen! 

Neem zeker al eens een kijkje op het Facebookevenement van Stiletto @ Molenfeesten via deze link: https://www.facebook.com/events/235292590604609/.

Op www.snkweelde.be of www.facebook.com/SNKWeelde vindt u ook de namen van alle muzikanten van SNK Weelde, bij wie u terecht kan voor uw VVK-kaart!

Van harte welkom!

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren