snk zomer 

Nu het einde van het schooljaar in sneltempo nadert, wil SNK graag de tijd nemen om iedereen een fantastische zomer(vakantie) te wensen!

Relaxen en genieten maar! Graag zetten wij ook onze geweldige komende activiteiten én de Z@Z@-Zomerwedstrijd al even in het zonnetje! De muzikanten van SNK Weelde dragen zo graag bij aan jouw ultieme vakantiegevoel!

 

☀ Tijdens de hele zomervakantie kan je deelnemen aan onze Z@Z@-Zomerwedstrijd! Elke 2 weken kan je een duoticket voor de Night of the Z@Z@ winnen! Hou www.facebook.com/nightofthezaza dus héél goed in de gaten deze vakantie en waag je kans!

 ☀ Op zondag 5 augustus zal SNK Weelde opnieuw een extra feestelijk tintje geven aan de Midzomermarkt! Kom gerust eens kijken en vooral luisteren naar de zomerse klanken van de SNK-muzikanten!

☀ Op zaterdag 25 augustus komt Pop/Rock-Coverband Stiletto naar de Feesttent aan de Molen ‘Arbeid Adelt’ in Weelde! Stiletto, ofwel: een prachtzangeres met een stem als een klok plús een legertje topmuzikanten die weten waar de klepel hangt! Een echte zomerse party dus met deze live band!  Kom mee feesten tijdens Stiletto @ Molenfeesten! Geniet van hun mix van recente hits en krachtige klassiekers, gebracht in hun eigen, typische Stiletto-stijl! En dat betekent: vol energie, vol passie, vol power! Ambiance op én voor het podium gegarandeerd!

 ☀ Op zondag 26 augustus wordt de laatste zondag van de zomervakantie gepast gevierd met de Molenfeesten & De Schakel! SNK Weelde staat opnieuw paraat om al haar bezoekers in de watten te leggen! Voor de fietsers van De Schakel staat de Molenhut klaar als start- en controlepost. In de Feesttent is iedereen van harte welkom voor een heerlijk ontbijt, live muziek door SNK, JSNK en bevriende verenigingen, BBQ, allerlei lekkers, kinderanimatie,…! Geniet tijdens de Molenfeesten van de unieke sfeer die je nergens anders vindt!

SNK Weelde Molenfeesten 2017

En hoewel de zomervakantie na deze laatste activiteit écht op zijn einde loopt, stopt SNK nog lang niet met feesten!

 ☀ Kermis is immers altijd een reden om te feesten en daar doet SNK Weelde graag aan mee! Naar aanleiding van Sint-Michiel Kermis verzorgt SNK op zondag 23 september om 14u een mooie kermisuitstap doorheen de Koning Albertstraat. Op hetzelfde moment wordt de zaal van St. Michiel geopend en is iedereen van harte welkom voor koffie met gebak, heerlijke pannenkoeken,… en dit alles in een aangename kermissfeer!

☀ Maar dit is nog lang niet alles! Diezelfde kermiszondag omstreeks 16 uur breekt er immers een belangrijk moment aan: JSNK in concert! De ultieme kans om de jongste generatie van de fanfare aan het werk te zien.. en vooral te horen!! Al deze muzikantjes zullen hun beste beentje voorzetten om u te laten genieten van een verrassend, tof en entertainend concert! Absoluut de moeite om eens te komen kijken en luisteren naar de muzikaliteit van deze jonge, enthousiaste bende! 

☀ En op vrijdag 2 en zaterdag 3 november is het dan echt hét feest van het jaar met de Night of the Z@Z@! Deze fantastische en unieke mix van live muziek, gebracht door SNK Weelde én elektrische gitaren, live zang, dans, show, Special Act Percussive, licht- en geluidspektakel, sfeer en ambiance mag u echt niet missen! Heel goed om te weten: Voorverkoopkaarten zijn binnenkort te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en via +32 479 11 98 75! 

 Tot slot nogmaals de beste wensen voor een heerlijke zomer!

snk zomer2 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren