benidorm

Gisterennamiddag vierden de verschillende afdelingen van OKRA uit onze gemeente weer hun seniorenmiddag.

De zaal van ons Gemeenschapscentrum kon maar nauwelijks de massa senioren een plaatsje geven die deze traditionele namiddag wilden komen bijwonen.

 

De Kleinste revue van Vlaanderen.

Met Don Vitalski was dit keer een buitenbeentje uitgekozen om de ontspanning te verzorgen.

Schepen van cultuur Jef Van De Pol verwelkomde de menigte feliciteerde het bestuur en personeel van de Wouwer voor deze 20e seniorenshow. Verder benadrukte hij het feit dat de Wouwer een plek wil zijn voor ontmoeting en onthaasting voor iedereen. Vandag de dag gaat alles zo snel dat er meer dan behoefte is aan een plek als uitvalsbasis voor allerlei activiteiten en voorstellingen Deze plek wil en moet de Wouwer zijn voor iedereen in onze gemeente.

 

jvdpol

 Plankeniers

Als eerste in een wervelende revue kwam Frank Van Dun als vertegenwoordiger van de Ravelse toneelvereniging de Plankeniers in de interview stoel plaatsnemen. Hij kwam vertellen over de nieuw geplande voorstelling van de Plankeniers die medio 2017 in de hallen van Weelde Depot zal worden opgevoerd en waarvoor veel belangstelling wordt verwacht. Het stuk draait om de wereldoorlog van 14-18 en is genaamd “ LOOP “

Met dit stuk willen de Plankeniers hun 40 jarig bestaan vieren en ze verwachten er dan ook veel van.

Ook wilde Frank nog kwijt dat er altijd nog acteurs, maart ook losse medewerkers welkom om hun vereniging te komen versterken, helpende handen zijn welkom bij de Plankeniers.

Als uitsmijter had hij 2 acteurs meegebracht die een stukje uit hun laatste voorstelling “ Wij gaan naar Benidorm” kwamen brengen wat zorgde voor hilariteit onder de aanwezigen die het nog niet hadden gezien. 

 

frankvd

Opeenvolging van allerlei …… 

Wat de revue allemaal ten tonele voerde is moeilijk helemaal te beschrijven, het was een chaotisch gestuurde bende van opeenvolgende acts die ogenschijnlijk niks met elkaar te maken hadden maar toch voor een ontspannende tijd zorgde.

Er waren ook nog interview met lokale mensen zoals Francis Vissers die kwam spreken over de heemkundekring Nicolaus-Popelius, maar ook de zanger van Weelde van the Time Bandits, Alides kwam ten tonele. Hij kwam vertellen over zijn honden en zijn carrière als zanger bij de wereldvermaarde band Time Bandits, maar ook over zijn activiteiten als singer-songwriter voor bijvoorbeeld Dana Winner, Helmut Lotti en Barbara Dex.

Kortom, de namiddag vloog voorbij voor onze senioren die nog genoten van hun broodjes met koffie en koffiekoeken. 

 

 filmklapper   Optreden Plankeniers en welkom Jef Van De Pol  |  © RAWEPO

nog een beetje geduld .... de film is nog aan het laden..... 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren