HMCK2017 1

Het heeft even geduurd maar uiteindelijk kunnen we toch de fotoreportage publiceren van het Historisch Oldtimerfestival van afgelopen weekend.

We hoeven het de liefhebbers niet te vertellen, het was weer als vanouds gezellig op het vliegveld met de toek…toek…toeks…. Het bekende geluid is al sinds jaren vertrouwd in de omgeving rond deze tijd van het jaar.

HMCK2017 3HMCK2017 2

Uitbreiding van overbekende aanbod gaat verder...

De laatste jaren zijn er echter ook meer en meer oldtimers uit de personenwagen en bromfiets categorie present zodat het evenement steeds maar uitbreid. Dat is ook één van de redenen dat de toeschouwers blijven komen. Er is het vaste cliënteel dat zich bijna beroepsmatig aangetrokken voelt om een kijkje te komen nemen, aan de andere kant zijn er telkens weer nieuwigheden te bewonderen voor de geïnteresseerde doorsnee bezoeker.

De hoofdmoot blijft echter de tractoren en de oude machines die enkel de oudere bezoekers zich nog kunnen herinneren, maar nog steeds met veel enthousiasme over kunnen vertellen.

We zijn nu al benieuwd naar de volgende editie want volgend jaar komt het dertigste jubileumjaar er aan en we hebben zo'n donkerbruin vermoeden dat de organisatie weer iets nieuws in petto heeft voor deze 30e editie

.

HMCK2017 4Ook aandacht voor de jongere bezoekers.

Voor de jongere bezoekers was dit keer een klimmuur waar ze hun lusten op konden botvieren, de kleinsten konden dan weer op de authentieke paardenmolen. Voor iedereen wat wils op de historische oldtimerfeesten.

Terwijl de kinderen zich elders amuseerden konden de echte liefhebbers van het zware werk zich verlustigen aan de Trekkertrekwedstrijd voor oudjes op een ander deel van het immense terrein.

Ook de Zingende Zaag uit Weelde was present met hun gekende repertoire om nog wat meer ambiance in het gebeuren te blazen.

hmck2017 6

 

1rawepo camera  Fotoreportage 29e Oldtimerfestival: © RAWEPO  |  Joris Cnaeps

Dit jaar stuurden we onze fotograaf Joris naar het vliegveld om zich te gaan verkijken op de machtige machines uit de vorige eeuw.

Hij kwam terug met een aantal mooie kiekjes die we graag met u delen : Fotoreportage 29e Oldtimerfestival

 

HMCK2017 5 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren