Bandfoto web 

Zaterdag 26/8: Vlammend feestje met Six on Fire!

Partyband Six on Fire is een ambianceband die de ene fantastische medley na het andere te gekke nummer speelt!

En dat is precies wat zij komen doen in de Feesttent aan de Molen in Weelde! Bereid je voor op een geweldig feestje!

SOF 108Wat je hiervan kan verwachten? Een live band die klinkt alsof een DJ met meerdere draaitafels knallers uit zeer diverse genres door en over elkaar heen gooit! Onder het motto: “We WILL start the fire!” laat deze band een rollercoaster van feest en sfeer los op het publiek! Met een ongeëvenaarde live show waar de bezieling, de energie en het entertainment vanaf spat! 

De formule blijkt te werken én dat kan u zelf komen ervaren op zaterdag 26 augustus! Bovendien zal vanaf 20.30u een geweldige DJ het publiek ‘in the mood’ brengen en zal deze ook na het optreden van Six on Fire zorgen voor de verderzetting van het feest en de ambiance!

Voorverkoopkaarten zijn te verkrijgen aan de prijs van € 5 en beschikbaar bij alle muzikanten van SNK Weelde (zie www.snkweelde.be of www.facebook.com/SNKWeelde/info) of heel gemakkelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Mis deze onvergetelijke party niet!

Zie ook: https://www.facebook.com/events/215947415479396/ en www.snkweelde.be voor meer info!

 

 

2016 08 28 snk molenfeesten 136 

Zondag 27/8: Schakelen in Weelde!

De laatste zondag van augustus is al jaren een hoogdag voor alle deelnemers van Fietshappening De Schakel én alle bezoekers van de Molenfeesten! Kom op je Schakeltocht zeker even langs de Molenhut in Weelde: genieten gegarandeerd!

2016 08 28 snk molenfeesten 1522016 08 28 snk molenfeesten 115Fanfare SNK Weelde staat klaar om iedereen met open armen te ontvangen op de unieke locatie aan de Molen ‘Arbeid Adelt’! 

Al vanaf 7.00u wordt in de Feesttent een heerlijk ontbijt met spek en eieren geserveerd! De fietsers kunnen zich vanaf 8.00u inschrijven aan de ‘Molenhut’ en vertrekken voor hun zelfgekozen route van het populaire fietsevenement De Schakel! Ook dit jaar vertrekken er maar liefst 57 Schakelroutes vanuit deze mooie locatie! Keuze te over dus voor een heerlijke Schakeldag vanuit Weelde! En uiteraard kunt u bij de Molenfeesten ook terecht voor een deugddoende pauze of om uw fietstocht in schoonheid af te sluiten! 

Bovendien worden de bezoekers van de ‘Molenhut’ de hele dag door verwend met sfeervolle muziek en ambiance door SNK Weelde, Accordeonvereniging De Vrije Kunst Beerse, de jonge muzikantjes van JSNK Weelde – die in 2016 de Cultuurprijs Young Talent wonnen! – en pretband Just For Fun! Sfeer, ambiance, meezingen en dansen verzekerd! 

Het zelfgemaakte gebak wordt altijd door iedereen gesmaakt en ’s middags kan er bijgetankt worden met een verrukkelijke BBQ en een welverdiende Trappist van ’t Vat! Bovendien kan je hier de Molen in werking bezoeken, is er kinderanimatie voorzien én is het heerlijk vertoeven op het mooiste terras van de Kempen! De unieke sfeer die je hier vindt, vindt je nergens anders! 

Een heel fijne Schakeltocht, van harte welkom bij de 'Molenhut' en genieten maar!

Zie ook https://www.facebook.com/events/724536114413426/ en www.snkweelde.be voor meer info!

 

Wij kijken er alvast erg naar uit jullie te ontmoeten op de Molenfeesten met Six on Fire op zaterdag & De Schakel (en nog zoveel meer) op zondag! 

Kom mee feesten en sluit de zomervakantie samen met ons af in stijl!

 

 

MOLENFEESTEN MET PARTYBAND SIX ON FIRE & DE SCHAKEL

ZATERDAG 26 AUGUSTUS, 20:00U – 23:00U

ZONDAG 27 AUGUSTUS 2017, 7:00U – 19:00U

FEESTTENT AAN DE MOLEN ‘ARBEID ADELT’ – TORENSTRAAT 12, 2381 WEELDE

www.snkweelde.be

www.facebook.com/SNKWeelde

 

2016 08 28 snk molenfeesten 086

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren