acv goud
Gisteren was het weer tijd om de decoraties van de ACV leden uit te reiken van Ravels, Weelde en Poppel.
Elke vijf jaar wordt dit georganiseerd om de ACV leden de danken voor hun trouwe lidmaatschap.
 

Goud, zilver en brons.

Om half zes kwamen de trotse leden stilaan samen in zaal Molenhof te Ravels om te beginnen met een aperitiefje en de gelegenheidstoespraken.
Frans Verhoeven, zelf ook al jarenlang ACV’er in hart en nieren en nog steeds actief in meerdere organisaties hield even een korte toespraak maar liet het voor de rest over aan Lieve Cox, coördinator van het ACV Verbond  voor de provincie Antwerpen.
Ze had een lange toespraak waarin ze nogmaals haar leden dankte maar ook vooral de nieuwe uitdagingen probeerde uit te leggen aan leden waarvan de meeste stilaan einde carrière zijn.
De vakbonden lijken nood te hebben aan een soort reïncarnatie in deze moderne tijden waar velen denken dat ze voorbij gestreefd zijn. Niets is echter minder waar, het is echter moeilijker om de jeugd ervan te overtuigen dat vakbonden nog altijd cruciaal zijn en zullen blijven, ook in de toekomst.
 
acv zilver
 

Tijd voor de medailles….

Na de obligate speeches was het tijd om de decoraties uit te reiken. Er waren meer dan 100 mensen die er recht hadden om dit ACV ereteken op te halen, 62 waren ook aanwezig om dit te vieren, samen met hun collega ACV leden.
Na de uitreiking gingen de drie groepen op de foto, RAWEPO was natuurlijk ter plekke om de fotosessie te verzorgen.
Daarna was het tijd om de voeten onder tafel te steken, nadat ze waren langs geweest bij het breugelbuffet. Er werd nog lang bijgepraat bij een drankje achteraf.
De foto die u bovenaan ziet zijn de leden die een gouden medaille mochten ontvangen, daarna volgt de zilveren en als laatste de bronzen
 
acv brons

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren