snk Vlamo2017

Op 5 en 12 februari vond de Provinciale Wedstrijd voor Solisten en Kleine Ensembles van VLAMO plaats.
De jeugd van SNK Weelde deed het vorig jaar al zeer goed op deze wedstrijd, maar wist dit jaar de resultaten van vorig jaar nog te overtreffen!
 

Eerste dag voor onze saxofonisten en slagwerkers.

Zondag 5 februari, de eerste dag van de Wedstrijd, was voorbehouden voor de Houtblazers, Slagwerkers en STT (Strijk-, Toets- en Tokkelinstrumenten). SNK Weelde vertrok die dag met 3 saxofonisten en een slagwerker naar Schoten. Onze jongste saxofonisten namen voor de allereerste keer deel aan een wedstrijd, maar dit was er zeker niet aan te zien en te horen! Beiden zetten ze een zeer knappe prestatie neer en werden hiervoor beloond met bijhorende knappe scores! Onze slagwerker en onze derde saxofoniste namen deel in de afdeling Uitmuntendheid en ook zij brachten mooie resultaten mee naar Weelde. Laura Frijters behaalde met haar 87% zelfs de titel van Vicekampioen, die (mits een resultaat van meer dan 80%) ook meteen een ticket betekent voor de Finalewedstrijd in het Lemmensinstituut in Leuven!
 

Dag twee, geweldige medailleoogst voor Jong SNK.

Op zondag 12 februari trokken we dan met nog meer muzikanten én supporters naar Hemiksem voor de tweede dag van de Provinciale Wedstrijd voor Solisten en Kleine Ensembles voor de Koperblazers. Om half 9 ’s morgens traden onze jongste muzikantjes aan en ook hier waren enkele van hen aan hun wedstrijddebuut toe. En ook zij deden het stuk voor stuk absoluut geweldig! In de verschillende afdelingen slaagden onze jonge muzikanten er in maar liefst 8 (!) titels van Kampioen en Vicekampioen – en het bijhorende ticket voor de Finalewedstrijd – te bemachtigen! 
Jarne Timmermans (89,5%) en Klaas Van Gils (89%) mogen in Leuven de kleuren van SNK gaan verdedigen in derde afdeling, in tweede afdeling geldt hetzelfde voor Branko Pinet (93%) en Lucas Van Gils (89,5%). Robbe Schrauwen (84,5%) was de enige SNK’er in de eerste afdeling, maar slaagde er eveneens in de Kampioenstitel mee naar Weelde te nemen! In de afdeling Uitmuntendheid trad voor het eerst een duo van SNK aan, nl. het euphonium-duo Guy Woestenburg en Michiel Van Dyck. Ook zij werden Kampioen en mogen op 22 april het beste van zichzelf geven tijdens de Finalewedstrijd in Leuven. Tot slot deed ook Jef Guns het bijzonder goed in de Ereafdeling (89%) en wist zo de achtste (!) titel voor SNK te bemachtigen!
 

SNK blinkt van de trots. 

SNK is zeer trots op de prachtige prestaties van al haar muzikanten tijdens de Provinciale Wedstrijd voor Solisten en Kleine Ensembles! Bovendien mag ook de rol van Yvonne Peters, dirigente van SNK Weelde en zeer deskundige leerkracht koper, hier zeker niet onbenoemd blijven! Het is enkel en alleen door de combinatie van talent, veel en hard oefenen én een professionele begeleiding dat resultaten als deze mogelijk zijn!
 

SNK Jaarconcert op 22 april. 

Wilt u zelf al deze toppers ook eens aan het werk zien en vooral horen? Hou dan nu al zeker zaterdag 22 april vrij in uw agenda! Uiteraard bent u hartelijk welkom in het Lemmensinstituut in Leuven, maar u kan diezelfde avond ook terecht in GC De Wouwer voor het Jaarconcert van SNK Weelde! Tijdens dit concert zullen Laura, Jarne, Klaas, Branko, Lucas, Robbe, Guy, Michiel, Jef en alle andere SNK’ers u trakteren op een prachtige avond vol bijzondere muziek! Alvast van harte welkom!
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren