schaatsen kerstmarkt
De schaatsbaan die op de Kerstmarkt van Weelde voor het gemeentehuis van Ravels was aangelegd was een schot in de roos.
Aanvankelijk vreesde men of het initiatief wel zo aanslaan, want zo’n schaatsbaan op nylon kost wel wat centen, maar nadat ze het een uurtje hadden bekeken waren de kinderen niet meer van de baan weg te slaan.
 

Met de hulp van de Sportraad Ravels

RAW 1589Omdat de laatste jaren de opkomst weleens aan de magere kant was op de kerstmarkt pakte de organisatie dit jaar uit met een heuse schaatsbaan. Ze kregen daarbij financiële hulp van de Sportraad van Ravels, want de organisatie van de kerstmarkt alleen kon de kosten niet dragen. Weliswaar was de baan niet van echt ijs maar het alternatief was meer dan bevredigend te noemen, gezien  de vreugde van de kinderen. 
Ze hielden er bij het vallen dit keer enkel wat blauwe plekken en geen nat pak aan over.
In het begin hielden we wel een keertje on hart vast want er werd hier en daar toch wel eens een flinke smakker gemaakt doe gelukkig telkens redelijk meeviel. Veel lichamelijke schade was er niet te melden, hier en daar wat deukjes in het ego maar daar bleef het bij.
 

Videoclip schaatspartij

 

Bussen op Kersttour

RAW 1511RAW 1589RAW 1592Ondertussen waren er enkele bussen gearriveerd met echte kerstmarktgangers, meestal uit Nederland. Die zorgden even voor erg veel volk maar wanneer die terug met de Noorderzon waren vertrokken bleef het toch nog lange tijd erg druk in en rond de tentjes van de verenigingen.
De SNK fanfare zorgde als vanouds voor de gezellige sfeer en zoals gewoonlijk kon in alle tenten de inwendige mens wat versterkt worden, dat ging van een flinke neut met een pannekoek tot een cavaatje met escargots….. Ja ja….  Het niveau gaat de hoogte in. Binnen enkele jaren moeten we in galakostuum naar de kerstmarkt afzakken.
 

RAWEPO BABBELBOX

Net als de dag ervoor stond Rawepo met de babbelbox op de kerstmarkt. De mensen konden daar vrijblijvend hun eindejaarswensen inspreken die dan bij wijze van videoclip  op onze site kunnen worden bekeken.  Als u ook uw wensen heeft ingesproken kan u al uw familie, vrienden of verre familieleden hierover informeren. Het is een leuk ideetje dat misschien nog wel navolging krijgt binnenkort.
De videoclips van de ingesproken wensen van Weelde en Weelde-Statie kan u hier bekijken : EINDEJAARSWENSEN KERSTMARKT WEELDE
 
RAW 1512 001
 

 1rawepo camera    Fotoreportage Schaatsbaan Kerstmarkt Weelde © RAWEPO 

Klik hierboven op de link om naar het fotoalbum te gaan....

 

 {halloween}

 

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren