NightOfTheZZ 1nov2014 43 
Over precies 10 dagen is het eindelijk zover: De enige echte Night of the Z@Z@!
De vele muzikanten van SNK Weelde, dirigente Yvonne Peters, de zangers, dansers, de Special Act en alle andere medewerkers tellen in spanning af!
 

4 & 5 november 

IMG 1811IMG 1875Heb jij er ook zoveel ‘goesting’ in? Kijk jij ook uit naar twee avonden boordevol feest, fun, dansen, zingen en bovenal ongelooflijk genieten? Zorg dan dat je er zeker bij kan zijn op vrijdag 4 en/of zaterdag 5 november in GC De Wouwer!
Het fantastische totaalspektakel dat de Night of the Z@Z@ is, zal de zaal van de Wouwer weer op zijn grondvesten doen daveren met zijn unieke mix van live muziek door SNK Weelde, gitaren, zang en geweldige dans, indrukwekkende licht- en geluidseffecten en het hoge show- en entertainmentgehalte!
 

Special Act

De Special Act zal - net als tijdens de vorige edities - dit jaar opnieuw een meerwaarde geven aan deze geweldige muzikale avonden! Wie deze editie de Special Act zal zijn blijft nog een verrassing, maar we kunnen u verzekeren dat hij/zij een verbluffende indruk zal nalaten!
IMG 1884Night of_the_ZZ_2014-316Heeft u nog geen VVK-kaart op zak? Wees er dan nog heel snel bij, zodat u dit unieke evenement in uw eigen gemeente niet hoeft te missen!
Richt je pijlsnel tot één van de muzikanten of zangers (je vindt hen op www.nightofthezaza.be) of bestel je kaart nu meteen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of +32 474 10 04 28!
 

Voorproefje

Heeft u al zin in een voorproefje of wil u alvast in de stemming komen? Neem dan zeker eens een kijkje op www.nightofthezaza.be, www.facebook.com/nightofthezaza of bekijk het knappe promofilmpje !

De muzikanten en alle medewerkers van de Night of the Z@Z@ kijken er enorm naar uit om op vrijdag 4 en zaterdag 5 november samen met u geweldig te feesten en intens te genieten! Heel graag tot dan!

 

 NightOfTheZZ 1nov2014 198

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren