front zaza

Na niet minder dan 10 edities van de Wedstrijd ‘De Z@Z@-Zetel’ komt ook de Night of the Z@Z@ zelf dichterbij!
Op vrijdag 4 en zaterdag 5 november is het eindelijk zover!
 

Niet gewonnen met de Z@Z@-Zetel? Koop dan snel uw kaarten !!  

Was u niet bij de winnaars van ‘De Z@Z@-Zetel’? En heeft u ook nog niet de kans gehad om zelf een VVK-kaart voor de Night of the Z@Z@ te bemachtigen? Wees er dan snel bij om zeker te zijn dat je dit fantastisch spektakel niet hoeft te missen!
zaza 2014zaza zangersHet bijzondere concept, de schitterende live muziek en het hoge show- en entertainmentgehalte maken de Night of the Z@Z@ tot wat hij is: een buitengewoon evenement vol sfeer en ambiance, uniek in onze regio!
 
"SNK Weelde, elektrische gitaren, zangers, zangeressen en backing vocals zorgen ervoor dat populaire namen als Dimitri Vegas & Like Mike, AC/DC, Bastille en Dotan de plaats krijgen die ze verdienen! Tel daar nog de geweldige dans, de spectaculaire show, het indrukwekkende licht- en geluidspektakel en de verbluffende Special Act bij en je weet dat je deze avond niet aan je voorbij mag laten gaan!"
 
Richt je dus snel tot één van de muzikanten van SNK Weelde of tot één van de zangers of zangeressen en verzeker je van die VVK-kaart voor de Night of the Z@Z@! Ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan u kaarten bestellen!
Voor meer informatie kan u bovendien terecht op www.nightofthezaza.be en www.facebook.com/nightofthezaza!
SNK Weelde belooft u een schitterende avond vol feest, fun, sfeer en ambiance die u niet snel zal vergeten! Wij zien u heel graag op vrijdag 4 en/of zaterdag 5 november om samen met u geweldig te feesten en intens te genieten!
 
Affiche 1150px

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren