Volgende week zondag 11 september pakt Fanfare Jeugd & Vreugd in Ravels Eel uit met 2 evenementen, drie zelfs als jet de picknick er bij rekent.
Je kan er dan naar het Aperitief concert, gevolgd door de picknick en het jaarlijkse KUBB Tornooi.
 

Aperitiefconcert – Picknick – KUBB Tornooi   Fanfare Jeugd en Vreugd

Zondag 11 sept – 10u45 – Zaal Den Eel

 
Op zondag 11 september kan je de ochtend bij ons op een sfeervolle manier inzetten. Onder een (hopelijk stralende) nazomerzon verwelkomen we je graag aan Zaal Den Eel voor ons jaarlijks Aperitiefconcert. Zoals de naam doet vermoeden, kan je bij een lekker aperitief genieten van prachtig muziekwerk, waar onze muzikanten maandenlang stevig aan gerepeteerd hebben. Je kan je verwachten aan een gevarieerd programma onder leiding van onze dirigent Arne Adriaenssens, die voor een laatste keer het dirigentenstokje opneemt in Ravels-Eel. Het wordt dus zeker ook een prachtig eerbetoon aan de fantastische jaren waarin we samen met hem mochten musiceren. Iedereen is van harte welkom, de toegang is gratis! 
 
Na het concert kan je aanschuiven voor een lekkere picknick. In het mooie decor van de tuin van Den Eel is dit puur genieten. Inschrijven voor de picknick is noodzakelijk, en kost 10€ voor kinderen tot 12 jaar en 15€ voor volwassenen.
 
 

3e Eels KUBB-tornooi

Zondag 11 sept – 14u00 – Tuin Zaal Den Eel

 
Intussen is het een traditie geworden: na het Aperitiefconcert en de gezellige picknick nemen een aantal ploegen het tegen elkaar op in ons jaarlijks KUBB-tornooi. Dit – volgens de legende – oud Vikingspel uit Zweden is de laatste jaren ook in Vlaanderen uitgegroeid tot een vaste waarde onder de pleinspelen. Na een vijftal poulewedstrijden maken de ploegen in de finaleronde uit wie de wisselbeker het komende jaar mee naar huis mag nemen. Spanning én sfeer verzekerd! Om 14u starten we, deelname kost 5€ per ploeg.
 
Je kan nog tot nu zaterdag 3/09 inschrijven voor de picknick en / of het KUBBtornooi, met een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren