RAW atbkempen1
De mountainbike vereniging ATB Kempen bestaat ondertussen zo’n tien jaar en is in die tijd uitgegroeid als een gerenommeerde wielerclub die niet bang is van een uitdaging.
Na de verwezenlijking van het prachtige singletrack circuit van dik 5 kilometer is alweer een mijlpaal gezet met het plaatsen van een clublokaal met kantine en afdak.
 

Receptie op zijn plaats.

RAW atbkempen2Gisteren werd er een receptie gehouden voor sponsoren en medewerkers van de club. Ook de concullega’s van de andere sporttakken op het Ravelse Sportpark waren uitgenodigd voor deze gelegenheid.
Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad vooraleer  de kantine een feit was. Eerst werd een container geplaatst op een andere locatie maar dit was maar een tijdelijke oplossing en niet echt ideaal te noemen. Toen er via via beslag kon worden gelegd op een tweetal werfcabines werden snel de koppen bij elkaar gestoken en  werden snode plannen gesmeed.
Met de hulp van vele handen werden de werkzaamheden aangevat en vele maanden later staat er een fantastische accommodatie waar vele verenigingen jaloers op kunnen zijn met een riante ruimte op vergaderingen te houden, en na afloop van de fietswedstrijden gezellig na te kaarten.
 

Extra Large afdak voor de bezoekers.

RAW atbkempen3RAW atbkempen4De ATB Kempen vzw vond zelfs nog de tijd om er “State Of The Art” afdak bij te bouwen zodat de club voor vele jaren onder dak is.
Omdat er bij ATB Kempen meer doeners dan echte praters zijn die graag een woordje in het openbaar doen was het wachten op de speech die rapper was afgelopen dan gedacht zodat burgemeester Luyten verrassend nog even aan het woord kwam. Die stak echter niet onder stoelen of banken dat de club in de gemeente wordt gevolgd en gewaardeerd. Er zijn bij alle verenigingen altijd mensen nodig die de club ondersteunen en dragen, en daarvan heeft ATB er een aantal rondlopen waar je altijd op kan rekenen. Hij verzekerde dan ook dat de club op de steun van de gemeente zal kunnen blijven rekenen.
 
Vanmiddag staat er nog een Vieruren koers gepland zodat de accommodatie zijn nut al kan bewijzen.
 
RAW atbkempen5
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren