zaza7a
Voor de zevende Z@Z@-Zetel moest je toch even langer nadenken dan gewoonlijk. Slechts weinigen konden direct zo uit het hoofd zeggen … Ah ja, da’s daar!
Daarom was het weer afwachten hoe lang het zou duren vooraleer de eerste zou arriveren op de locatie. 
 

Parking Baetenheide.

zaza7dzaza7cVoor diegenen die nog steeds niet weten waar de zetel was geplaatst, net voorbij Baetenheide op de heuvel bij de parking stond de zetel dit keer opgesteld.
De afgelopen weken hebben we al wel enkele mensen gekend die telkens op het nippertje te laat kwamen opdagen wegens uiteenlopende redenen maar dit keer werd de aanhouder beloond voor haar inspanningen. Eef Godschalk, al menigmaal naast het net gevist pakte dit keer met haar flesopener de twee duo-tickets beet. Ze moest wel uit Ravels-Eel komen maar zoals je zien, iedereen kan winnen, het enige dat je moet doen is zo snel mogelijk ( met inachtneming van de verkeersregels natuurlijk) naar de locatie komen met het gevraagde voorwerp.
Volgende week zijn we er weer, voor de 8e keer met de Z@Z@-Zetel, als je nog steeds geen tickets hebt kunnen bemachtigen wordt het stilaan tijd om je kans te wagen.
 
 
zaza7b

Filmreportage Z@Z@ 7 ( camera Andreas Vermeeren)

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren