Affiche Weelde kop

Op zondag 19 juni zal het gemeenteplein voor het gemeentehuis in Weelde omgetoverd worden tot één groot feestplein en dit voor een heel speciale gelegenheid. Die dag zal het VEJA VLAAMS MUZIEKFEEST zomertoer neerstrijken in Weelde om hun 5 jarig bestaan te vieren in het bijzijn van talloze Vlaamse artiesten!

image002Deze zomertoer die de afgelopen jaren al vele steden en dorpen aandeed en daarbij jaarlijks meer dan 30.000 bezoekers heeft mogen ontvangen staat volledig in het teken van de Vlaamse muziek. Artiesten zoals Laura Lynn, Christoff, Paul Severs, Sasha & Davy en vele anderen stonden de voorbije jaren al op het programma van dit Vlaams muziekfeest.

Om hun 5 jaar zomertoer te vieren trekken De Grenstuuterkes alle registers open en presenteren ze een uitzonderlijke show met optredens van SASHA & DAVY, DANNY FABRY, SABINE, RENE REDLEY en NADINE. Maar om dit feest af te sluiten staan het laatste uur van deze middag de mannen van de populairste mannen groep van Vlaanderen “DE ROMEO’S” op het podium in Weelde om dit mega muziekfeest af te sluiten met en FULL LIVE CONCERT!

Mario VerbeekMaar Het Veja Vlaams muziekfeest zomertoer is meer! Ook dit jaar zal het weer een waar dorpsfeest zijn voor groot en klein want voor de kinderen zal er diverse animatie zijn er is er een kleine kermis voorzien ook de eet- en drankstanden en een super groot zomerterras zijn weer van de partij.

Alles vindt plaats op het plein voor het gemeentehuis in de Koning Albertstraat dat op dat moment één groot feestdorp zal zijn! Het Vlaams muziekfeest zomertoer start om 13u00 en is GRATIS toegankelijk voor iedereen!

ZomerprogrammaVzw “De Grenstuuterkes” heten u allemaal van harte welkom en hopen dat ook de zon van de partij zal zijn. Meer informatie vind je op www.vlaamsmuziekfeest.be of 0496/99.29.73

De volgende weken zal het Veja Vlaams muziekfeest ook nog RAVELS aandoen op 3 JULI verder op de toerlijst, TURNHOUT, KESSEL-LO, TERNAT, WEELDE (7 augustus tijdens de midzomerfeesten), VOSSELAAR en LILLE. Toegang is overal GRATIS.

Affiche Weelde

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren