F35A5221 001Het zag er eerst naar uit dat er wel wat veel wind zou staan om de kerstster op de molen in Weelde te plaatsen maar gelukkig bleven de windvlagen uit en lukt het.

De ster zal weer van kilometers ver zichtbaar zijn in de komende weken.


F35A5185Vorig jaar had de brandweer de plaatsing enkele dagen moeten uitstellen, gelukkig hebben de molenaars en vrienden van Arbeid Adelt  altijd wel hun wafeldeeg klaar om de massa wafeleters te ontvangen op deze speciale dag.


Kil en nat…. dat was het wel gisteren, maar dat kon de liefhebbers van de lekkere wafels niet weerhouden om er enkele te komen snoepen. Sommige kozen voor het gewone ouderwetse recept, wij waagden ons aan een rozijnenwafel met een toefje slagroom, en die waren in ieder geval verrukkelijk !


Het was heel de dag aangenaam vertoeven in de kantine, onderin de molen. Al jarenlang is het de traditie dat de molenaars de buurt en iedereen die langskomt verwennen met zelf gebakken wafels en een drankje. Alles is er die dag gratis…. Je kan wel een kleinigheidje achterlaten in de spaarpot maar niemand verplicht u daartoe.


De bezoekers danken de molenaars voor deze mooie traditie en we hopen  allemaal nog vele jaren te kunnen genieten van de wafelenbak.

 

F35A5203-001 IMG 6518Er zijn wat problemen met de fotoalbums, we kunnen voorlopig geen nieuwe albums publiceren, hier wordt aan gewerkt. Voorlopig kan u deze bekijken via de dia slideshow onderaan.

 

 

  

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren