dex kabas
Op vrijdag 23 oktober staat GC de Wouwer weer op zijn kop met een programma voor de senioren op hun seniorendag.
Niemand minder dan de twee meest bekende zangers van het Vlaamse levenslied komen de namiddag voor de senioren opluisteren met hun bekende repertoire, het wordt dus meezingen in de Wouwer!
 

Marc Dex zingt zijn bekende liedjes.

Marc Dex brengt zijn gekende luister- en levensliedjes waaronder natuurlijk "Oh Clown" en weet met zijn meer dan 40 jaar ervaring als geen ander de mensen te boeien en te amuseren met aangepast programma voor senioren, waarbij een prominent plaats wordt in genomen door Juul Kabas.
Marc Dex is bekend sinds zijn eerste single ‘Vaarwel Jenny’ dat een lokaal succes werd. In 1967 nam hij deel aan de liedjeswedstrijd Canzonissima. Marc Dex zong er drie nummers, waaronder “O clown”. Voor het Vlaamse publiek was een nieuw idool geboren. Marc begon aan een indrukwekkende serie hits en reeg de optredens aan elkaar. In 1968 groeide Marc Dex zo uit tot één van de populairste Vlaamse zangers en stak hij zelfs heel even Will Tura naar de kroon.
 

Ze noemen hem nog altijd Juul Kabas!

In 1969 neemt Juul Kabas ‘Ze noemen mij de Juul Kabas’ op, een volksliedje over een brouwersgast, een typetje dat graag lacht en grappen vertelt aan den toog. Een liedje waarin elke persoon zichzelf kan vinden. Het is het meest verkochte liedje in België in 1970. Juul Kabas was geboren, en werd daardoor één van de bekendste Vlaamse volksfiguren. Later brengt hij een nieuwe langspeelplaat uit met ‘t Zijn zotten die werken’ dat een tweede kraker van een hit werd.
Meer info: www.marcdex.be, www.juulkabas.be.
 
Vrijdag 23 oktober 2015 om 14.00 uur
 
Toegangsprijs: € 7,00 - 6,00 
 
De Wouwer i.s.m. Okra Ravels, Poppel, Weelde en Weelde-Station
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren