JSNK concert 8
Afgelopen kermiszondag was dé dag waar de jonge muzikantjes van JSNK al zo lang naar hadden uitgekeken!
En het was niet de kermis op zich waar zij zich in de eerste plaats op verheugden, maar wel het Jeugdconcert dat zij die middag zouden spelen!
 

JSNK-concert-10Aanstekelijke zenuwachtigheid bij de JSNK leden.

Vele mensen namen ook vóór de aanvang van het concert al plaats in de zaal van St. Michiel en op het gelegenheidsterras voor een lekkere pannenkoek, wafel of een ijsje. Maar tegen 16 uur, het uur van de waarheid voor JSNK, liep de zaal echt vol! Ook de muzikantjes stonden méér dan op tijd klaar om het publiek te trakteren op hun eigen Jeugdconcert! De ene al wat zenuwachtiger dan de andere, maar allemaal met evenveel ‘goesting’ en enthousiasme!
 

En of het JSNK-concert een succes was!

JSNK-concert-9De jongste generatie van de fanfare liet zich o.l.v. dirigente Yvonne Peters van haar beste kant horen en verraste hiermee duidelijk het talrijk opgekomen publiek! Na het harde voorbereidingswerk lieten de muzikantjes dan ook met volle overgave horen welke prachtige muziek ze al uit hun instrument kunnen toveren! Het programma was origineel en afwisselend en ook het nodige entertainment werd niet vergeten! De presentatie werd gebracht door de jongste muzikantjes zelf en de gespeelde muziek bracht vele mensen in vervoering!
 

Lovende reacties alom.

De reacties waren dan ook verwonderd en lovend: “Dat zo’n jonge kinderen al zo goed muziek konden spelen” en...  “Dat een Jeugdorkest al muziek van zo’n niveau kon brengen”!
 
En de muzikantjes? Zij genieten ook vandaag nog met gepaste trots na van hun geweldige concert en kijken nu alweer uit naar de volgende editie!
 
 
 
JSNK-concert-1JSNK-concert-2JSNK-concert-3JSNK-concert-4JSNK-concert-5JSNK-concert-6JSNK-concert-7JSNK-concert-7
 
(Voor meer foto’s: zie www.snkweelde.be > Foto’s)

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren