IMG 7610De Ravelse KVG afdeling hield gisteren een jaarlijkse ontspanningsdag in de buurt van het Ei van Weelde.
Het oude centrum van Weelde wordt de laatste maanden onder handen genomen en in zijn oude staat van glorie hersteld en ook een bezoek aan de molen stond op het programma.
 

KVG afdeling Ravels.

De Katholieke Vereniging Gehandicapten is de grootste organisatie van personen met een handicap in Vlaanderen en ook lokaal in onze gemeente kunnen we rekenen op een bloeiende werking en een gedreven bestuur.
 
1-IMG 7613

"Hof ten Bergen" krijgt hoogstwaarschijnlijk een sociale invulling.

De burgemeester Walter Luyten en zijn OCMW voorzitter Koen Rombouts verwelkomden de KVG leden, hun bestuur en begeleiders en familieleden aan de pastorij die, als alles volgens plan verloopt, deel zal gaan uitmaken van een opvangcentrum voor mensen met een beperking.
 
Er liggen nogal wat verschillende pistes op tafel, van begeleid wonen tot dagopvang voor mensen van Talander maar er is op dit moment eigenlijk nog niks concreet vastgelegd volgens de burgemeester.
 
KVG Ravels zet zich in voor deze mensen met een handicap en wil hen vooral een mogelijkheid geven om te integreren in onze lokale gemeenschap. Als het “Hof ten bergen”  in eender welke vorm hieraan kan bijdragen zal de gemeente hier alle mogelijke steun aan geven, aldus onze lokale bestuurders.
 
Na de korte toespraak was er nog een korte receptie waar nog even kon worden bijgepraat. Daarna ging het richting molen “Arbeid adelt”  waar de groep werd verwacht voor een rondleiding en een lekkere maaltijd.
 
1-IMG 75961-IMG 76081-IMG 76111-IMG 76171-IMG 7616
 
 
 
 
 
1 IMG 7595

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren