IMG 5224

We hebben ze dit jaar wel gemist op de viering van de Ravelse Sportlaureaten.
Dit jaar hebben de sportieve bewoners van den Boomgaard uit Ravels Eel echter alweer hun slag geslagen op de Special Olympics in Brussel.

Special Olympics

IMG 0127
Na de Europese Spelen in Antwerpen vorig jaar (denk maar aan de spraakmakende reclame van Kevin De Bruyne en Kim Gevaert) trokken we dit jaar voor de Special Olympics naar Brussel. Acht van onze atleten namen er deel aan zes verschillende sporttakken. De deelnemers worden naargelang hun niveau ingedeeld. Dit zorgt voor een eerlijke en spannende competitie. Enkel mensen met een verstandelijke handicap kunnen aan deze special olympics deelnemen. (www.special-olympics.be) 
 
 
Veronique sleepte een schitterende zilveren medaille bij het tafeltennis in de wacht. En ook Mario bracht een bronzen medaille mee naar huis. Dit was een onverhoopt succes bij zijn eerste deelname aan het tafeltennistornooi. 
 
IMG 0079 IMG 0080
Met een gemiddelde van 113 punten per game in het bowlingen eindigde Bart op een mooie vierde plaats. Erwin sloot de special olympics af met een vijfde plaats. Hij maakte het laatste jaar heel grote sprongen voorwaarts. En als jullie denken dat 113 makkelijk te gooien is met buizen in de goten … op de special olympics wordt er gewoon gespeeld met de goten open! Wij doen het onze atleten niet na! 
 
Jef loopt al jaren de 100 en de 200m op de olympische spelen. Dit jaar eindigde hij op een vierde en vijfde plaats. En hij is dan ook terecht trots op deze prestatie. Zaterdagavond kwam Jef Beyens trots zijn medailles tonen aan het gemeentebestuur en mijnheer pastoor op de BBQ van de buurt aan den Burcht in Weelde.
 
Chris dook ook dit jaar weer het zwembad in en keerde terug met niet minder dan twee gouden medailles. Dat ze daarin wat hulp kreeg van een paar gediskwalificeerde zwemmers kon voor haar de pret niet drukken. Ze was dan ook terecht trots op haar prestaties. 
 
IMG-20150526-WA0001In het judo kwamen Riet en Stijn op de tatami. Beiden kregen een bronzen medaille rond de nek. Riet zelfs zonder een kamp te winnen, Stijn daarentegen kon wel een kamp winnend afsluiten.
 
 
Hier op de Boomgaard zijn we weer heel wat medailles rijker … en kijken we weeral uit naar de Special Olympics 2016 die in Henegouwen zullen doorgaan!
 
 
 
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren