fanfare front
De schitterende 6de editie van de Night of the Z@Z@ ligt alweer  een tijdje achter ons, maar in tussentijd heeft de fanfare niet stilgezeten. Integendeel!
Precies 10 dagen na de geweldige Z@Z@ stond SNK immers zoals elk jaar paraat voor de herdenkingsplechtigheid van de eerste wereldoorlog.
Na de misviering in kerk Sint-Michiel begeleidde onze fanfare de stoet naar het monument op het gemeenteplein.
Na enkele teksten door de burgemeester en de schoolkinderen weerklonk het beklijvende Last Post op trompet, gebracht door onze dirigente Yvonne Peters.
 

Kerstconcert Weeldezang.

Op 14 december vond dan het kerstconcert van Weeldezang plaats. Ook ons koperkwintet liet zich hier van hun beste kant horen en betekende zo een mooie aanvulling op het prachtige kerstconcert.
Een week later was het opnieuw tijd voor de jaarlijkse kerstmarkt op het gemeenteplein. Ondanks het slechte weer wist SNK toch de kerstsfeer naar boven te halen, waardoor het zowel voor de toehoorders als voor de muzikanten nog een heel gezellige namiddag werd!
 

SNK ook op "School got talent."

Afgelopen maand lieten ook onze jongste muzikanten met veel enthousiasme van zich horen! Op vrijdag 16 januari organiseerde de lagere school van Weelde de eerste editie van “School’s got talent”, een alternatief op de jaarlijkse playbackshow. De Wouwer zat afgeladen vol en iedereen was benieuwd naar al dat talent dat op deze avond in de kijker zou worden gezet! En bij dat talent was ook SNK heel goed vertegenwoordigd: maar liefst 4 van onze jongste leerlingen begaven zich met gepaste trots op het podium en toverden de mooiste klanken uit hun instrument! Knap!
Op zondag 25 januari vond dan het jaarconcert van de Academie voor Woord en Muziek de Noorderkempen plaats. Ook hier weer heel wat muzikanten van SNK die acte de présence gaven en het publiek trakteerden op een prachtige muzikale zondagochtend.
 

Muziekacademie en Provinciale solistenwedstrijd.

Diezelfde Muziekacademie organiseerde op 7 februari een HaFaBra-dag (ofwel Harmonie, Fanfare en Brassband) in Hoogstraten en ook hieraan namen vele muzikanten van onze fanfare deel. Een hele dag werd er met meer dan 80 muzikanten gerepeteerd, om ’s avonds voor een groot publiek een heus concertprogramma ten gehore te brengen.
Slechts een dag later, op zondag 8 februari, was het dan een belangrijke dag voor onze koperblazers. Op die dag namen verschillende koperblazers van SNK immers deel aan de Provinciale Solistenwedstrijd voor Solisten en Kleine ensembles in Geel. Een spannende dag waarop onze muzikanten alweer het beste van zichzelf gaven! (Op het moment van schrijven waren de resultaten van deze wedstrijd nog niet bekend.. Meer info vindt u zo snel mogelijk op www.snkweelde.be!)
Zoals u hebt kunnen lezen, zit de fanfare dus absoluut niet stil! Er wordt samen veel plezier gemaakt én hard gewerkt, een combinatie die bij alle muzikanten én bij het publiek voor veel voldoening zorgt!
Binnenkort komen onze muzikanten bij u langs met de erelidkaarten. Wij hopen dat we ook dan op uw steun kunnen rekenen!
En bent u benieuwd wanneer u SNK nog eens zelf aan het werk kan zien? Dat kan al over een kleine week, tijdens de 44ste Kindercarnavalstoet! U zal opnieuw verrast worden door deze bloeiende vereniging! Heel graag tot dan! 
 
338 Night of the ZZ 2014 233
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren