IMG 2352
De periode van de kerstmarkten is nu volop aan de gang en ook aan Weelde Statie is ze alweer gepasseerd.
Net als vorig jaar konden ze daar weer rekenen op een felle winterzon, wel koud en winderig maar veel gezelliger dan wanneer het heel de dag wat ligt te miezeren. 
 

Socializen met de buren en kennissen. 

IMG 2342IMG 2368Zoals elk jaar moet ook bijna elke inwoner van de Statie wel langs gekomen zijn om het kerstseizoen in te zetten met en borrel of ne warme chocomelk. De makers  van de nieuwe drankhut  hebben zich overtroffen en maakten er als het ware een   drankchalet met een  Michelin Ster van, met dank aan de sponsors die bijna allemaal aan de Statie zijn gehuisvest.  
Gisteren stonden dan de kraampjes van de Kerstmarkt van de Statie op gesteld  en iedereen kon zijn waren aanprijzen, zij het in cadeauvorm, prentkaarten of iets om van te smullen. Ook de kinderen van  VBS ’t Spoor hadden hun grote tent vol met eigen gemaakte kerststukjes die ze aan de man brachten voor een schappelijke prijs.
Natuurlijk had bij de kinderen de kerststal met de levende dieren het meeste succes terwijl de ouders en grote mensen liever even verpoosden in de borrelhut. Volgende week gaan ze aan de Statie smoutebollenbak houden en zo is de kerstperiode daar alvast  goed op gang getrokken. 
 
Onze lokale portrettentrekker had andere activiteiten gepland voor dit weekend maar toch hebben we nog wat foto's voor u: Kerstmarkt Weelde Statie 2014

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren