1-IMG 1733-001 
Vele bezoekers trokken gisteren en vandaag al naar de eerste editie van de Oldtimerbeurs en de toeloop is vandaag alleen maar groter geworden.
Eén van de hallen is volledig  ingenomen door de standhouders met hun uitgebreide verzamelingen aan oldtimer onderdelen, gespecialiseerde boeken, miniaturen en allerhande zaken dit van ver of dichtbij te maken hebben met de uitgebreide hobby die dit alles met zich meebrengt.
1-IMG 1759Natuurlijk vergeten we niet de pareltjes aan echte Traction Avants, Amerikaanse sleeën en oude voitures waar onze grootouders mee op de baan trokken in de jaren vijftig en zestig.
Ook buiten de hallen weten vele oldtimer eigenaars/liefhebbers de bezoekers naar zich toe te trekken en te verleiden om ook hun  juweeltje te komen bewonderen.
 

1-IMG 1753Organisatie in lokale handen

We waren er niet van op de hoogte maar de organisatie is voor het grootste deel in handen van enkele lokale mensen die achter de schermen bergen werk hebben verzet, om na het afhaken van de Veiling in Hoogstraten dit prestigieuze evenement naar Ravels te halen. 
De vrees dat de opkomst zou tegenvallen  door de verhuis naar Weelde Depot is alleszins grotendeels weggevaagd door een meer dan bevredigend bezoekersaantal op zaterdag. Ook vanmorgen was het al dringen op de parking om een plaats te vinden.
 

1-IMG 1770Goede test voor gemeente

Deze eerste editie was voor de gemeente, die op de achtergrond mee heeft gelobbyd bij defensie om een positief antwoord te krijgen voor deze beurs, een eerste stresstest voor de mogelijkheden die de hallen kunnen bieden in de toekomst.
Volgende maand wordt de definitieve beslissing gestemd om de ex Navo hallen aan te kopen voor 3 miljoen euro, geen peulschil voorwaar, maar gezien de mogelijkheden die de hallen bieden een absolute must en een koopje voor het hele complex. 
U kan vandaag not tot  18.00u terecht op de Oldtimerbeurs in de Navo hallen aan het vliegveld te Weelde.
 
fotoreportage: Oldtimerbeurs Weelde Depot © RAWEPO
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren