12yearsaslave2Door het slechte weer was gisterenavond de KWB van Weelde genoodzaakt om uit te wijken naar zaal St Michiel.
De openluchtvoorstelling zal voor een volgende keer zijn. 
12yearsaslaveJammer genoeg was voor deze topaffiche weinig interesse terwijl de film toch schitterende kritieken kreeg en maatschappelijk een erg relevant verhaal vertelt. Het is voor verenigingen al moeilijk genoeg om het sociale leven  gaande te houden en als initiatieven als deze zo weinig weerklank krijgen wordt het moeilijk om dappere initiatieven boven d doopvont te houden in de toekomst.
De film was een pareltje in zijn soort, een slavenepos dat om meesterlijke wijze werd vertolkt door de acteurs en waar de geloofwaardigheid voor de volle 100 % werd ingelost. Toen de lichten terug aangingen was het lange tijd merkwaardig stil, zo erg had het de aanwezigen emotioneel aangegrepen.
Misschien is het een idee om volgend jaar eens een echte ouderwetse drive inn te organiseren met een feelgood move of een Vlaamse topper als  “Marina” zoals gisteren werd geopperd….. Volgende week valt de beslissing over het wel of niet aankopen van de militaire hallen die can voortaan door het leven zullen gaan als  ‘Weelde Depot’.  Het zou daar perfect mogelijk zijn om een indoor drive inn cinema te organiseren……  audio uitzenden over een FM radio frequentie …… en we zitten droog in alle omstandigheden. 
 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren