galliers
Op de Pierenmarkt van zondag 7 september hadden de Galliërs 2.0 een krachtmeter of testbank opgesteld. Mits een kleine steunbedrag kon je daar je eigen krachten meten. Dit gold voor jong en oud, het werd allemaal berekend op eigen lichaamsgewicht. Men kreeg een minuut tijd om zijn kracht te laten opmeten, als je de maximale kracht een 15 seconde aan kon houden werd dit geregistreerd, daar kreeg je een punten aantal voor.
 
Jef Van Steen sterkste man van Ravels ?
Wie op deze krachttest de meeste punten haalde werd dan de eind winnaar. De winnaar was Jef Van Steen en Jef kreeg dan ook de helft van de dagopbrengst. Bij het overhandigen van zijn winst bedrag kreeg ik de mededeling dat we het bedrag in de clubkas mochten houden. Van de club een dikke merci, het zal gebruikt worden om de jeugd werking nog verder uit te werken.
 
pierenmarkt-2014Herkansingen in Ravels Eel kermis.
Zou je het record van Jef nog willen verbreken, dit kan op Ravels –Eel kermis daar doen we dit nog eens een keertje over. We zijn dit wel verplicht, Den Eel  is namelijk onze thuis haven.  
Wat gaan we doen; de testbank zal er zeker zijn, met de zelfde regels als op de Pierenmarkt. Per trekbeurt betaal je €1, daarnaast bieden we de mensen gebak met koffie aan (dit houd in dat  je het gebak betaald, koffie of thee krijg je er van ons gratis bij) In de aanbieding zijn: koekjestaart, 4 soorten bavaroise en 4 soorten cake. De hele opbrengst gaat naar de clubwerking van de Galliërs. 
Kom allen daar heen en steun de “De Galliërs” uit den Eel, nieuwe leden zijn ook steeds welkom. Na een periode van luwte zijn we in de fase gekomen dat de kinderen van de grondleggers beginnen lid te worden en in de voetsporen van hun voorvaders treden. 
Wie kan er lid worden?  
Iedereen !! Jongens en meisjes, papa’s en mama’s …. zo kan je samen trainen en ook samen deelnemen op wedstrijden. Dit laatste vraagt mischien om een toelichting: de mama’s mogen meedoen in de jeugdklasse, voor de papa’s is dit omgedraaid daar kan zoon of dochter meedoen in de ploeg van papa. 
Wil je meer info, vraag het ons op de kermis of op een training of bij Van der Veken Johan.  
Broekstraat  Ravels – Eel
gsm: 0478/446275
Trainingsdagen en de uren voor de komende maanden:  
op dinsdag avond van 19 uur 30 tot 21 uur
op zaterdag namiddag van 14 uur tot 15 uur 30

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren