IMG 6101-001

Sinds een jaar of 7 komen de mensen van Ziekenzorg op Weeldestraat kermis samen in de voormalige Parochiezaal van Sint Jan om een gezellige muzieknamiddag bij te wonen.

Lang voor Frans Van Mierlo, de Turnhoutse entertainer die altijd van de partij is, zijn eerste noten zingt is de zaal al helemaal volzet met het enthousiaste vaste publiek van Ziekenzorg. De helpers van het Kermis Comitée en Ziekenzorg hebben iedereen dan al op de plaatse gezet om de artiesten warm te ontvangen.

Het duurt maar één enkel liedje vooraleer Frans Van Mierlo de zaal meekrijgt en als hij het bekende “ Tulpen in Amsterdam” inzet is het hek van de dam en zingt heel de zaal uit volle borst mee.
IMG 6103 IMG 6107 IMG 6123
IMG 6169 IMG 6185 IMG 6197

Even later geeft hij de microfoon over aan Tinne Van Loon, oudste dochter van Jef. Zij brengt ook enkele Vlaamse meezingers van bijv. Corry en de Rekels, de echte gouden oude hits van weleer die iedereen in de zaal echt wel kent.

Daarna is het de beurt aan Diane Tuytelaers, ook al afkomstig uit Ravels, die enkele nummers brengt van haar CD, onder andere een eigen bewerking van een oud nummer van vroeger waarmee ze direct scoorde bij dit kennerspubliek.

Jammer genoeg moesten we na Diane snel naar een andere afspraak zodat we accordeonspeler Willy Van den Borne niet meer aan het werk konden zien. We vroegen later wel hoe Willy het had gedaan en de meningen waren unaniem hetzelfde, Willy was geweldig!!

Na afloop werd aan alle aanwezigen een gratis BBQ aangeboden door het Weeldestraat Kermiscomitée, de sponsor wil graag de anonimiteit bewaren maar wordt toch hartelijk bedankt.
Foto’s en een korte film van het optreden kan u bekijken door op één van de volgende links te klikken.

FOTOREPORTAGE ZIEKENZORG MUZIEKFEEST




Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren