IMG 5269Net zoals verleden jaar had de KWB en Femma van Weelde-Statie de Sint en zijn Pieten gevraagd om langs te komen voor de kinderen en kleinkinderen van leden en niet-leden. Eerst waren er twee pieten naar de zaal gekomen.  In het begin bleven de kindjes rustig op hun stoelen zitten, maar na een tijdje stonden ze op de stoelen te dansen samen met de Pieten.  De kinderen beleefden zeer veel plezier.  Er werden ook verschillende liedjes gezongen.  Ongeveer een klein uurtje later arriveerde de Sint in de zaal.

FILMREPORTAGE EN FOTOALBUM NA DE LEES MEER LINK

  De Sint had voor ieder kind een cadeautje en mandarijntje bij.  Alle kinderen mochten één voor één bij Sinterklaas komen om een liedje te zingen, een gedichtje op te zeggen, op de foto te gaan,… en natuurlijk ook om hun cadeautje in ontvangst te nemen.  Sommige mama’s en papa’s moesten ook bij Sinterklaas komen om een liedje te zingen of te luisteren naar wat de Sint hen te vertellen had.  De kinderen, maar ook de ouders en grootouders, luisterden naar hetgeen Sinterklaas hen te vertellen had.  Alle kinderen waren supercontent met de verrassing die ze gekregen hebben.  Het bestuur van beide verenigingen is fier te mogen zeggen dat hun 2e Sinterklaasfeest dubbel en dik geslaagd is.  Dank je wel aan Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten, die we volgend jaar rond deze tijd weer hopen te mogen verwelkomen.
Wil jij volgend jaar ook bij de Sint komen in de gemeentezaal?  Dat kan, door gewoonweg lid te worden van de K.W.B. of Femma Weelde-Statie.

Meer foto's van het Sinterklaasfeest kan u hier vinden : Fotoalbum André Vermeeren © - Sinterklaas Weelde Statie

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren