hvw

Tegen de klok van 8 werd het spannend op de weide achter de Brouwerij  in Weelde.

Een aantal genomineerden stond zenuwachtig heen en weer te schuifelen want “le moment suprême” zat er aan te komen.

Den Held van Weld werd wel wat opengetrokken naar groot Ravels want de genomineerden kwamen uit alle hoeken van onze gemeente.

Niet alle, maar vele genomineerden waren aanwezig en de pronostiekers waren het zelden eens met elkaar over de winnaar in spé.

Van de 11 oorspronkelijke genomineerden bleef er na de eerste stemronde een shortlist over van 3(4) mensen.

bernard2De eerste was Freddy Van Den Broeck die als vrijwilliger voor vele verenigingen al jaren de man is die ze altijd kunnen bellen. Bij de buurtvereniging weten ze maar al te goed dat Freddy een gouden hart heeft en ook de kindercarnavalsvereniging wist hem als vrijwilliger te strikken om van de kerststalwerking van Weelde-Centrum maar te zwijgen. Freddy was zeker een man om rekening mee te houden.

Maar dat was ook Bernard Armakye die al jarenlang inzet voor allerlei verenigingen en ook een gewaardeerd vrijwilliger is in het Woonzorgcentrum of CADO in Ravels. Bij KFC Poppel kunnen ze hem al niet meer missen en als mascotte van de zaalvoetbalclub Staalhard is hij zowat de mentor van het hele team en ook in de pleegzorg draagt hij zijn steentje(s) bij.

Dan was er ook nog het duo Erik en Evi Van Loon-Eyndhoven die zich overal belangeloos inzetten zowel voor mensen met een beperking als voor de buurt of de voetbalclub. Als vrijwilliger bij Villa Rozerood in De Panne  is het koppel al jarenlang actief, maar onderschat de werkkracht van “Sooi” zeker niet bij KSK Weelde waar ze maar al te graag beroep op hem doen.

Deze top drie kwam uiteindelijk ook het podium op om te horen wie  de 1e trofee van Held van Weld  mocht ontvangen.

Als derde kwam Freddy uit de bus en wanneer Erik & Evi  als tweede werden afgeroepen wist Bernard al dat hij als de grote overwinnaar uit de bus kwam. Dik verdiend overigens want op Bernard kan je altijd rekenen.

bernard2hvw3

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren