bierfestival overname

Op 17 september 2023 organiseert Tafelronde 195 Taxandria voor de 6e keer het gezellige bierfestival Hop over de Grens in Baarle.

Het festival is de afgelopen jaren gegroeid tot een succesvol evenement die door zowel bierliefhebbers als gezinnen goed wordt bezocht.

Zoals bij alle evenementen van de Tafelronde gaat de volledige winst naar goede doelen. De afgelopen jaren heeft de Tafelronde dan ook meer dan 75.000 euro opgehaald met het festival en verdeeld over 10 (lokale) goede doelen.

Tafelronde 195 Taxandria bestaat op dit moment uit 11 ondernemende jonge mannen in de leeftijdscategorie tussen 25 en 40 jaar. Sinds 2005 heeft deze vereniging diverse evenementen georganiseerd in Baarle waarvan de Truckrun, de Drive-in movie night, en het bierfestival misschien de bekendste zijn.

Het algemene motto van de Tafelronde is “adopt-adapt-improve” en om die reden wil Tafelronde 195 Taxandria het spreekwoordelijke (bier)glas doorgeven.

Omdat de leden van de Tafelronde het idee hebben om een nieuw evenement te ontwikkelen, zijn ze opzoek naar een vereniging, goed doel of collectief die de organisatie van het winstgevende bierfestival Hop over de Grens wilt overnemen en de sociale insteek behoudt. Het doel moet blijven om geld op te halen voor zichzelf als vereniging of één of meerdere goede doelen. Het zou immers zonde zijn om een evenement die bij veel mensen jaarlijks in de agenda staat zomaar stop te zetten. Mochten we geen overnemer vinden, dan sluiten we een 7de editie zeker niet uit.

Dus ben jij een vereniging, goed doel of vriendengroep die geïnteresseerd is om het draaiboek van dit leuke evenement over te nemen? Stuur dan vóór 1 december 2023 een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +04 68 18 12 96 voor meer informatie.

Meer informatie over het komende Bierfestival kun je terecht op: https://hopoverdegrens.eu/. Momenteel zijn reeds 50% van de voorverkoop tickets uitverkocht.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren