varkens met stress1

Vorige zaterdag 14 januari, hadden de spelers van 't Poppels toneelgezelschap een afspraak met 'n fotograaf.

Het doel was een fotoshoot om mooie plaatjes te schieten voor de affiche van hun nieuwe stuk: “Varkens met stress.”

varkens met stress2RaWePo was erbij om foto's te maken van het foto's maken, en om de spelers en hun regisseuse enkele vragen te stellen.

De 1ste vraag betrof het vorige stuk dat eigenlijk ingestudeerd was en waarvan het decor zowat helemaal op punt stond... “Het nut van koffieprut”. Dit stuk is niet ten tonele gebracht door toedoen van corona, maar waarom nu 'n ander stuk, en niet eentje wat eigenlijk klaar voor opvoering was?

Het antwoord was dat de leden na corona toe waren aan iets verfrissend, iets nieuws. Maar het is wel wederom een toneelstuk van schrijfster Hilda Vleugels, zoals we de laatste jaren gewend zijn.

Tweede vraag was of er gelachen ging worden, of dat het eerder een ernstig stuk was. Beiden.... er gaat ernstig gelachen worden beloofden ze in koor. En over koor gesproken, er gaat ook gezongen worden en het publiek mag mee doen. U kan al oefenen, het refreintje vind u hier.

We vroegen ook naar de prijs, want alles is duurder geworden. Zo bedraagt de inkomprijs nu € 10, maar dit is inclusief de Kempische boterhammen achteraf. Ook serveren ze nog hun verwenkoffie, goede Belgische bieren en frisdranken. En indien u nog een niet volledige afgestempelde drinkkaart zou hebben liggen... deze mag u nog verzilveren. Waar maak je zulk een trouwhartigheid nog mee?

Als u nu echt wil weten of de titel slaat op het feit dat de varkens stress hebben, of de personen in hun omgeving, en wie of wat deze stress veroorzaakt, dan moet u zeker komen kijken. Want dat is de vraag.

Reserveren kan alvast, op hun site vinden jullie de opvoerdatums en het telefoonnummer om te boeken: https://www.taksent.be/

RaWePo went u veel kijkgenot en zere buik.... niet van de Kempische boterhammen, maar van 't lachen!

varkens met stress3

foto's en tekst: Jan Versweyveld

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren