TRACTORPARADE enquete

Stem hieronder op de mooist verlichte  tractor.
De winnaar mag een mooie prijs verwachten.

STEMHIER

 

Vrijdag 23 december is het de dag van de eerste  verlichte tractor Kerstparade van Aarle, Poppel.

Deze zal starten om 17:00 uur op Weelde Depot waar de tractoren worden opgesteld.

Weelde Depot is niet open voor het pubiek.

Gelieve vooral niet naar weelde Depot te komen, want de opstelling is niet toegankelijk voor toeschouwers om praktische, maar ook om veiligheidsredenen. Het heeft dus geen zin om naar Weelde Depot af te zakken, u zal er niet binnen geraken. Ga in plaats daarvan liever naar Aarle waar de volledige parade nog geruime tijd te bewonderen zal zijn of uw stem voor de mooiste te bepalen. En dan kan u nog een gezellige borrel drinken aan de kerststal.

Waar u wel de parade zal kunnen zien is langs de route voor een rit van ongeveer 2 uur. Omdat de parade in het teken staat van de kerst gaat het eerst richting de kerststal van Weelde-Statie, daarna kan u de parade volgen via deze route.

Route:

WEELDE DEPOT - MERKSPLASSEWEG -  BREDASEWEG  -  NIEUWE STATIONSSTRAAT - GEENEINDE - KONING ALBERTSTRAAT - WEELDESTRAAT -  PRINSENLAAN  -  STEENWEG   WEELDE  - HEESDIJK -KROMMENDIJK - PAARDENWIEL  - KROMMENDIJK – KABIENSTRAAT -  MIERDSEDIJK  -  DORP  –  BEEKSEWEG  -  ZANDKUILSTRAAT  -  PATER VAN DEN    AKKERVEKENSTRAAT  -  WILDERS  –  TRIER  -  STEENWEG BAARLE  -  AARLEDIJK  -  KERSTSTAL AARLE                                                                                                                                                         

In Aarle wordt bij aankomst de karavaan opgesteld voor het publiek. Tot 21:00 uur kan er gestemd worden om de mooiste tractor te bekronen. Hiervoor zijn liefst drie prijzen voorzien, één publieksprijs en 2 prijzen die zullen worden bepaald door een geheime vakjury.

Stem voor de mooiste tractor.

Stemmen kan via onderstaand stemformulier, dat u ook kan terugvinden aan de kerststallen in Weelde en Aarle in de vorm van een QR code. Scan deze met uw telefoon en dan komt u op het stemformulier terecht. Daar kan u uw stem uitbrengen. U kan vrijdagavond ook gewoon via dit artikel onderaan uw stem uitbrengen.

De deelnemers zijn allen genummerd van 1 t/m 48. De nummers zullen in de mate van het mogelijke zichtbaar aangebracht worden zodat u de juiste stem kan uitbrengen.

We zullen ook trachten bij elk nummer een foto te plaatsen zodat uw keuze wat gemakkelijker wordt. De foto's zullen tijdens de route worden opgeladen naar het stemformulier.
Een goede raad, kijk eerst goed naar alle deelnemers en breng dan pas uw stem uit. Controleer na het uitbrengen van uw stem dat deze wordt bevestigd door de melding.

  STEMFORMULIER  

STEMHIER

U kan tot 21:00 uur stemmen.

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren