flyer kerststallententoonstelling Ravels

Kom tussen 17 december 2022 en 8 januari 2023 kerststallen uit de hele wereld gratis bewonderen in verschillende woonzorgcentra in Turnhout en Ravels!

Hartelijk welkom op de feestelijke opening op zaterdag 17 december om 14 uur in woonzorgcentrum Aan de Kaai, Antoine Coppenslaan 33 te Turnhout, met gratis hapjes en drankjes voor alle aanwezigen.

Ook geschikte uitstap met kinderen.

Chiro Jopi zorgt graag voor kerstknutsel- en speelplezier voor je (klein)kinderen. Vervolgens kan je de ontdekkingstocht verderzetten in de andere woonzorgcentra. In WZC De Wending kan je tevens een hapje eten en snuisteren op hun kerstmarkt. Ook Home O.L.V. van de Kempen in Ravels biedt een zoete traktatie en kerstactiviteiten voor de kinderen aan. Tot slot kan je ook in WZC Sint-Lucia en Huize Sint-Elisabeth te Turnhout nog tot 17 uur heel wat wereldkerststallen bekijken.

Organisatie van bisdom Antwerpen en pastorale eenheid Clara van Assisi.

De tentoonstelling wordt georganiseerd door het bisdom Antwerpen en pastorale eenheid Clara van Assisi, in samenwerking met de deelnemende woonzorgcentra. Deze kerststallen, in alle maten, materialen en uit alle hoeken van de wereld, kan je nog tot 8 januari dagelijks komen bewonderen tussen 13 en 17 uur in de 5 voornoemde woonzorgcentra. Gezellig afsluiten kan met een drankje of iets lekkers in de cafetaria’s van de woonzorgcentra (Opgelet: niet alle cafetaria’s zijn dagelijks geopend. Kijk de openingsuren best vooraf na).

 flyer kerststallententoonstelling

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren