Vanmorgen ging op Weelde Depot de 1e Eurometropolis Brocante markt van start.

De komende 8 weken zal u al een bezoekje kunnen brengen op de brocanterie en antiekmarkt die zowel voor handelaars als particulieren toegankelijk is. Indien de respons zal zijn zoals verwacht zal de markt voortaan elke week op donderdag plaatsvinden.

Bene Eurometropolis2

Curieus als we zijn konden we het niet laten om bij de eerste openingsdag al eens een blik te gaanwerpen op dit nieuwe initiatief van Pedro De Naer, een bekend organisator van antiekmarkten in België.

Al enkele jaren was Pedro op zoek naar een geschikte locatie in de Vlaams-Nederlandse grensstreek. Met Weelde Depot denkt hij een schot in de roos te getroffen te hebben.  Er is ruim voldoende plaats voor de exposanten, met een nette ondergrond en meer dan genoeg gratis parking aan de rand van de markt.

Verder is Weelde Depot goed gelegen voor zowel Belgische als Nederlandse bezoekers die hopelijk snel de weg zullen vinden naar de BENE EUROMETROPOLIS MARKET.

Vanmorgen was het nog niet erg druk, maar dat was te verwachten. Zoiets moet groeien en de mensen moeten hun weg nog vinden naar de locatie. Op termijn wil de markt in de winterperiode verhuizen naar één van de hallen op Weelde Depot, de onderhandelingen hiervoor zijn nog volop aan de gang met het gemeentebestuur van Ravels.

Bene Eurometropolis1  

Omdat we zelf niet echt een opsomming kunnen maken van wat u zoal kan vinden op deze brocante markt maakten we een korte filmimpressie zodat u zich een idee kan vormen over het aanbod dat in de komende weken enkel maar zal groeien.

De komende weken op donderdag van 10:00 tot 14:00 uur op de site van Weelde Depot, de toegang is gratis voor bezoekers, standhouders betalen een kleine bijdrage per stand.

Pedro De Naer: “Wij staan er op om geen duizendste rommelmarkt te zijn maar een markt waar gewone kledij, boormachines, gsm’s, laptops niet thuishoren, maar een markt waar de opgedoken vintage en deco schatten van onze voorouders. Dit is zowel voor handelaars als particulieren die iets  kunstzinnigs of vintage willen opduiken of zelf komen staan om te verkopen.
Hierbij voeren we ook een politiek dat internationale kopers de weg zullen gaan vinden naar deze  eurometropolis locatie die dichtbij ligt voor velen zodat het een win-win situatie is voor alle partijen.
Dus vanaf vandaag 1 september 2022 heten we u en uw familie iedere donderdag van 10u tot 14u welkom op de site van Weelde Depot.

Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bene Eurometropolis3

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren