nico

“We willen Ravels en omstreken betrekken bij onze zoektocht”.

Dat zeggen Lieve en Nico, de toekomstige nieuwe uitbaters van het voormalige café Meuris. 

Het dorpscafé in het hartje van Ravels opent binnenkort opnieuw zijn deuren en gaat samen met Ravels en omstreken op zoek naar een nieuwe naam.

“Zelf schieten we inspiratie tekort om een originele en passende naam te bedenken. Omdat het opnieuw een café van en voor het dorp moet worden, willen we iedereen erbij betrekken”, vertellen toekomstige uitbaters Lieve Meeuwesen en Nico Van Loon.

"Een café van en voor het dorp."

De nieuwe uitbaters willen nieuw en extra leven in Ravels blazen. “We willen een ontmoetingsplek creëren waar jong en oud zichzelf thuis kan voelen. Het moet de gezellige plek blijven die het al was en waar geregeld ook ruimte is voor een leuk feestje. We kijken nu al uit naar de opening waarop we iedereen met een brede glimlach zullen verwelkomen”, zeggen Lieve en Nico.

"Verlies van een goede vriend en unieke café-uitbater."

In februari overleed Ivo Borgmans, meer dan 20 jaar uitbater van café Meuris. Op veel vlakken bleef er een leegte achter bij de inwoners van Ravels. Een goede vriend voor velen was niet meer, het café sloot zijn deuren. “Ivo was een cafébaas zoals er nooit veel gemaakt zijn. Het was een heel harde klap en we missen hem nog steeds”, vertelt Nico. “We willen zijn levenswerk en passie niet zomaar verloren laten gaan. Hij zal een waardig plekje krijgen in ons café. Vergeten doen we Ivo nooit”, voegt Lieve eraan toe.

"Een nieuwe start, een nieuwe naam."

Om verschillende redenen gaan Lieve en Nico op zoek naar een nieuwe naam voor hun café. “We kregen al meer dan 150 inzendingen op twee dagen tijd. Mensen zoeken inspiratie in onze namen, denken aan de geschiedenis van Ravels en doen soms heel creatieve voorstellen. We willen nogmaals benadrukken dat alle ideeën welkom zijn en dat geen naam te gek is. De winnaar strijkt niet alleen de eer op, maar wint ook een waardebon van 100 euro”, vertellen de toekomstige uitbaters trots.

Iedereen kan een suggestie doen door te klikken op deze link: https://bit.ly/3PwaPrM . Op dit moment communiceren ze op Facebook en Instagram onder de naam ‘Café zonder naam – voorlopig’. Houd dus zeker hun pagina’s in de gaten voor nieuwe wendingen en updates.

nico1

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren