112beurs2

Zaterdag 23e april vind in het Depot Weelde een grote 112 Verzamelbeurs plaats.

Afgelopen jaar vertrokken meer dan honderd hulpdienst voertuigen met diepladers van het brandweermuseum Aalst naar het brandweer depot in Weelde.
(zie reportage Rawepo: https://www.rawepo.be/nieuws/brandweer/6490-zone-taxandria-verwelkomde-konvooi-historische-brandweerwagens-met-gepast-eerbetoon-op-weelde-depot.html

Samenwerking met Nederland.

In samenwerking met de organisator van de Nederlandse 112 Beurs besloten meerdere leden van het Depot en de BVV om een Belgische editie te gaan organiseren. Het enthousiasme van de liefhebbers, verzamelaars en bedrijven is enorm. Uit alle windstreken komen ze afgereisd naar Weelde. Zo staan er standhouders niet enkel uit België en Nederland, maar ook uit Frankrijk, Duitsland en Engeland.

112beurs1

Helmen, Modelbouw maar ook bedrijven.

Wat brengt nou al die liefhebbers samen? Er zullen stands gevuld worden met Helmen, Modelbouw, emblemen, maar ook staan er verschillende bedrijven. Opengewerkte brandblussers, bedrukte brandweer kleding.. Daarnaast zal dit de eerste dag zijn dat alle voertuigen van het Depot bewonderd kunnen worden. De beurs vind namelijk geheel in style plaats tussen alle brandweer en ambulance voertuigen. Voor de kinderen zal er ook wat leuks ter vermaak aanwezig zijn.

Meer info is ook te vinden op www.112beurs.be

112beurs

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren