weldkermiscafe1

De kermis van Weld is stilaan een beetje aan het doodbloeden, en dat doet pijn.

Hoewel er langs verschillende kanten alles aan wordt gedaan om meer foorkramers naar het H. Hartplein te lokken lijkt het vechten tegen de bierkaai.

Ambiance alom

Terwijl de jonge muzikanten van JSNK zich opwarmden voor hun jaarlijks kermisconcert liep Kermiscafée op het H. Hartplein al aardig vol, maar ook het SNK terras en de tent van KSK Weelde kreeg hun deel van het kermisvolk over de vloer. De jonge garde vond haar weg natuurlijk naar de Maïskuil van Johan waar de klanten gewoontegetrouw bijna de rijbaan inpalmden, iets wat blijkbaar van generatie op generatie wordt over gedragen. Op de kermis moet dat al eens kunnen zeker ….

weldkermiscafe3

Betere opties.

Nu de lokale foorkramers uit de streek er de brui aan hebben gegeven is het zoeken naar attracties om voldoende kramen op het kermisplein te krijgen om de kinderen hun kermisamusement te geven dat ook wij allemaal hebben gekend in onze jongste jaren.

Waar vroeger de vliegtuigjes, de botsautookes, zelfs de vliegende rups vochten om een plaatsje is het nu allemaal wat moeilijker om leuke en spectaculaire attracties te vinden. Als er iemand suggesties heeft om wat meer ambiance op de kermis te krijgen mogen ze altijd contact opnemen met het Kermiscomitée.

weldkermiscafe2

Gelukkig is er het Kermiscafée van de mannen van het kermiscomitée die er alles aandoen om sfeer te brengen op het H. Hartplein. Het weer hielp ook nog een handje mee zodat het een leuke namiddag werd voor de bezoekers. Voor de kids is het eigenlijk altijd plezant, zolang ze maar centen hebben om iets kunnen vissen, schieten of een prijs mogen kiezen op één of andere kraam.

Ondertussen genieten de ouderen van een glaasje op het kermisterras terwijl ze het klein grut met Ă©Ă©n oog in de gaten houden.

1rawepo cameraFotoreportage Weld Kermis 2021 |  © RAWEPO

Rawepo was ook weer paraat om deze kermis van  2021 op de digitale plaat vast te leggen. Roger was de hele middag in de weer om overal foto’s te schieten, waarvoor hartelijk dank.

weldkermiscafe4 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren