Cremerie Marleen 

De Zillion, wie herinnert zich niet de fameuze, zeg maar beruchte discotheek uit de eind jaren negentig uit Antwerpen.

Zelf waren we al wat te oud om ons op die gevaarlijke paden te begeven, maar we zijn er zeker van dat een generatie veertigers of vijftigers uit Ravels wel eens een stapje in de Zillion hebben gezet.

Aarle IJSCrème-Glace

Het maken van de lang verwachte film over de Zillion is ondertussen aan zijn laatste fase toe en daarvoor zochten ze bij het filmhuis van regisseur Robin Pront naar een “crème-glace” buske.

Eigenaar van de Zillion in die tijd, Frank Verstraeten wilde in zijn thuishaven Meise wel eens halt houden bij Cremerie Marleen en laat het nu een toeval zijn dat het busje van Aarle IJs uit Poppel heel erg geschikt leek om de plaats in te nemen van het Cremerie Marleen busje dat ondertussen ter ziele was gegaan.

Zillion stickers

De deal met Elly en Toon Zegers uit Aarle was snel gemaakt en zo kwamen enkele half bekwame gasten enkele weken geleden het Aarle IJs busje omdopen tot Cremerie Marleen uit Meise.

Elly kart ondertussen al enkele weken met een “verkeerd” busje rond en de  hebben het binnenkort nog minstens één keer nodig voor opnames. Wie weet komt Dennis Black Magic, verbluffend vertolkt door Matteo Simoni of Charlotte Timmers en Barbara Sarafian wel een ijsje halen aan de bus….

Elly Toon Aarle IJs

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren