thegreatgreenwall

Overal in de wereld worden films gemaakt.

Slechts een klein deel daarvan komt tot bij ons in de bioscoop of op ons scherm. MOOOV selecteert anders en gaat in de hele wereld op zoek naar films en regisseurs die kwaliteit combineren met relevante inhouden. MOOOV wil zo een sterk merk zijn voor kwaliteitsvolle films uit de hele wereld.

The Great Green Wall

Bijeenkomst: 20.00 u. aan het Boshuis, Jachtweg 27, Ravels

In Afrika is in 2009 besloten om in de regio van de Sahel en de Sahara een grote groene muur aan te leggen: een lange strook bomen van 15 kilometer breed en bijna 8.000 kilometer lang, die loopt van het westen naar het oosten van het continent. Tot op heden werden 20 miljoen hectare land hersteld. Einde: 22.30 u.

Info: Ward Steel, tel: 0478 34 92 17, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tickets kunnen gratis besteld worden bij CC De Wouwer via deze link: 

TICKETS

 de wouwer moov

Over MOOOV

MOOOV draagt sinds zijn ontstaan als tagline films facing the world. Die tagline geeft MOOOV doorheen al zijn activiteiten betekenis. Het engagement waar MOOOV al die jaren sterk op inzet, om het publiek via film te confronteren, informeren en sensibiliseren, is voelbaar in alle segmenten van de werking.

Visie van MOOOV

MOOOV is initiatiefnemer van allerlei periodieke en permanente activiteiten rond de programmering en vertoning van kwaliteitsfilms uit de vijf continenten.

De programmering en vertoning van films vindt plaats in een sensibiliserings- en educatieve context ter bevordering van de kennis, het respect en de waardering van het Belgische publiek aangaande andere culturen dan de westerse. Zij mag alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

  • MOOOV heeft een passie voor kwaliteitsvolle films uit de hele wereld.
  • MOOOV respecteert het anders zijn van beelden, verhalen en mensen.
  • MOOOV houdt een vinger aan de pols van de artistieke en maatschappelijk actualiteit.
  • MOOOV wil zijn passie delen met een breed publiek
  • MOOOV wil met film informeren, sensibiliseren en confronteren

Missie van MOOOV

Kwaliteitsvolle films uit de hele wereld beschikbaar en bespreekbaar maken voor iedereen in Vlaanderen via een herkenbaar label dat op verschillende platforms en locaties bereikbaar is. Want iedereen heeft recht op de magie van film.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren