demensen skyline

Vanaf begin augustus zal het filmproductiehuis DeMensen | Skyline neerstrijken op een voorlopig niet nader genoemde locatie in Ravels (waarschijnlijk Tulderheyde), voor het draaien van een nieuwe Vlaamse langspeelprent, genaamd Ferry. 

Via de website figuratie.be kan u zich alvast aanmelden voor een rolletje als figurant of zelfs misschien als edelfigurant. Het kan u zelfs nog wat centjes opleveren gaande van 25,00 tot 50,00 Euro.

Draaidagen in Ravels: 3 tot 12 augustus.

Als u niet direct op een hoofdrol zit te azen kan u er wellicht terecht voor een rolletje als fietser, chauffeur, hangjongere of ouder koppel, ook een huisdier zoals een hond kan van pas komen om een rol binnen te halen.... Er is keuze te over, maar u moet wel snel zijn. Het is wel een belevenis om eens rond te hangen op een echte filmset  en wie weet krijgt de microbe je daar wel te pakken.

Verhaal: FERRY

Film over Ferry Bouman:
Het verhaal begint in 2008 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor.
Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond.

Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry.

Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

Aanmelden:

https://figuratie.be/production.php?p=7491

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren