de week van

We zijn ondertussen aan dag drie van de week van Louis De Bont.

Iedereen Beroemd, het programma van VRT was speciaal bij hem op bezoek en Louis stuurde hen naar huis met enkele markante uitspraken.

Voor diegenen die de uitzending hebben gemist….

Vanop het Vorsterhuisje speelt Louis voor ombudsman van de gemeente.

De Hollanders uit de Hof ten Bergestraat in Weelde zullen het al wel langer weten, Louis neemt nooit een blad voor de mond, ook niet voor de mannen van de TV. Wie hem wat beter kent weet echter wel dat hij met jan en alleman kan en wil opschieten, ne goeiendag kost toch niks…. 

Gerard Leemans kon natuurlijk niet ontbreken, als molenaar van Arbeid Adelt ging Gerard de prozaïsche toer op en deelde zijn onuitputtelijke liefde met heel Vlaanderen…. Niet voor zijn Angèle, maar voor zijn molen. Benieuwd hoe dat ten huize Leemans gaat aflopen, maar we hebben zo’n idee dat Angèle al langer weet dat de molen een geduchte tegenstander is in haar liefdesleven. 

In de tweede aflevering gaan ze van “Iedereen beroemd” op bezoek bij Marcel Gijsemans in Weelde en Johan Van Loon uit Ravels, de koster.

Marcel maakt al sinds jaar en dag foto’s van de mooiste plekjes van onze gemeente. Hij stuurt die dan door naar RTV die regelmatig zijn kiekjes vertoont tijdens het weerbericht. Gelukkig maar, anders was het allemaal voor niks zegt vrouwlief. Marcel beweert dat het een ziekte is maar zo zouden we het toch niet noemen, het is meer een passie.

Voor het verhaal van Johan Van Loon moet je zelf kijken, Johan is al decennia lang de kerkbewaarder die in de bungalow/chalet woont in het verbindingspaadje achter Oxfam en is zowat de zonderling uit Ravels. 

Vanavond is er weer een aflevering met nieuwe gasten ....

U kan de twee afleveringen die al voorbij zijn bekijken via onderstaande links…

https://vrtnu.page.link/qwMH

https://vrtnu.page.link/yn21

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren