20190825 143031

Gisteren werd weer als vanouds geschakeld in de Kempen.

Vele duizenden fietsers doorkruisten de Kempen en de rest van de provincie, hoewel de tropische temperaturen voor velen wat te hoog opliepen. Vooral in de tenten was de hitte soms bijna niet te harden.... drinken was dus de boodschap  ?

Beste stopplaatsen in Ravelse hutten.

Dit keer reden we zelf ook eens een andere route, maar we moeten toegeven, en dit heeft weinig of niks met chauvinisme te maken dat de Ravelse hutten er met kop en schouders bovenuit steken.

Traditioneel werd gestart in de Molenhut waar het om een uur of negen al gonsde van de bedrijvigheid met het bijna volledige SNK korps dat goed was voorbereid op alweer een drukke Schakeldag.

In de loop van de voormiddag speelde SNK al een eerste concertje voor de fietsers die hun stop in de Molenhut hadden gepland en aan een eerste bevoorrading toe waren.

RL 07831

Voor de rest waren er ook een hele hoop activiteiten gepland met veel nadruk op muziek of muzikaal vertier. De mensen van de lokale zendvereniging hadden aan de molen ook nog een verrassing in petto waar we later graag op terug komen. 

RL 07924

Over zendverenigingen gesproken, ook bij  Radio Paloma was de Schakelhut weer geopend. Je kon er de Live radiouitzending van naderbij meemaken, voor velen ging een nieuwe wereld open en natuurlijk stonden ook hier de kranen open voor een verfrissing. Daarna kon je weer afdalen naar Baarle Hertog en Ravels of via het Noorden  kiezen voor het Nederlandse avontuur richting Alphen en Chaam waar de Schakel ook steeds populairder wordt.

RL 08031

Voor het eerst was ook opnieuw De Pierenhut opgenomen in het Schakeltraject aan het Boshuis waar de fietsers werden vergast op een muziek van Serendipity Sound en andere animatie. Natuurlijk konden de echte natuurliefhebbers zich nog eindeloos verdiepen in de geheimen van het bos in het Boshuis museum.

Voor de rest zullen we u vandaag al laten genieten van een lading foto’s die Rawepo maakte tijdens deze Schakel editie 2019

1rawepo camera    Fotoreportage Schakel 2019 – RAVELS -WEELDE - POPPEL

Fotografen : Nonkel Fotograag © RL  |  André Jansens © RAWEPO

 schakel snk

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren